Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Seminarul regional al industriilor creative din Timisoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
1902

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 28 noiembrie 20138:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Seminarul regional al industriilor creative din Timișoara

Creativitatea a schimbat și va continua să schimbe radical lumea în care trăim. Domenii precum arte vizuale, cinematografie, design, arhitectură, modă sau publishing sunt în fruntea strategiilor europene de dezvoltare economică și socială. Industriile creative românești reprezintă o zonă economică cu potențial uriaș ce poate contribui la dezvoltarea strategică a României.

Vă invităm joi, 28 noiembrie, la seminarul regional al industriilor creative din Timișoara, organizat în cadrul proiectului Promovarea a Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative. Evenimentul va avea loc la City Business Conference Centre, Str. C. Brădiceanu, nr. 10. Înregistrarea participanţilor începe la 8:30.
Seminarul este un eveniment de networking și dezvoltare care-și propune să creeze o platformă de interacțiune între brandurile creative timișorene și cei interesați să dezvolte un proiect aducător de profit în domenii bazate pe talent, inovație și creație artistică.

Structura seminarului cuprinde o dezbatere pe tema strategiilor de dezvoltare a industriilor creative la nivel regional și trei ateliere de lucru ghidate de antreprenori:
ØSorina Jecza este directorul Fundației Triade ce are ca scop studirea și promovarea valorilor artistice dar și îmbunătățirea climatului de intercomunicare la nivel social prin intermediul artelor;
ØRadu Ticiu este CEO al Timișoara Startup Hub, un spațiu de co-working pentru creativii timișoreni ce are ca misiune creșterea unui mediu antreprenorial solid în domeniul industriilor creative din Timișoara;
ØSimona Neumanneste director al Asociaţiei ”Timişoara Capitala Culturală Europeană” și și-a propus ca în următorii 2 ani să pregătească dosarul Timișoarei pentru titlul de capitală culturală 2021;
ØCorina Nani este profesor la Facultatea de Arte și Design din Timișoara și specialist în artă urbană la Asociaţia ”Timişoara Capitala Culturală Europeană”;
ØAlina Niculescu Manea estetrainer și consultant în industrii culturale și creative la GEA Strategy & Consulting și fondator Creative Business Cup România.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro