Timisoara

Șeminee PEFOC: De la meșterii din Sibiu, cu căldură pentru clienții din Timișoara!

Șeminee PEFOC: De la meșterii din Sibiu, cu căldură pentru clienții din Timișoara!

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 luna si 5 zile
Vizualizari
82

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Montajul și punerea în funcțiune a șemineelor, alături de instalarea și curățarea profesională a coșurilor de fum, trebuie făcute cu responsabilitate și în deplină siguranță pentru integritatea locuinței și sănătatea familiei. Nu apela la improvizații periculoase și protejează-te împotriva riscului de pierdere a bunurilor tale și în cele mai negre scenarii, chiar viața persoanelor dragi!

Tocmai de aceea, meșterii sibieni de la PEFOC, companie cu renume și peste două decenii de activitate în comercializarea și montajul profesional al soluțiilor de încălzire alternativă, ne recomandă să nu facem compromisuri atunci când vine vorba de calitatea sursei termice, a coșurilor de fum și a serviciilor de montaj.

Un șemineu, o centrală sau o sobă fontă pe lemne presupune expertiza unei echipe de profesioniști, coșari autorizați sau meșteri cu experiență dovedită în domeniu, care să îți furnizeze servicii performante, sigure și mai ales, cu garanția calității durabile. Începând de la vechea și simplista sobă pe lemne, universul soluțiilor alternative a evoluat constant de-a lungul vremii, căpătând proporții fascinante care promit o sumedenie de beneficii, atât funcționale, cât și estetice.

Atenție la cine apelați!

Nu toți meseriașii sunt de încredere sau profesioniști. Echipa de meșteri calificați și cu experiență PEFOC, alături de partenerii de încredere din întreaga țară, vă vor oferi servicii prompte și de calitate superioară. Așadar, indiferent că sunteți din Timișoara sau din orice altă localitate a țării, vă veți putea bucura de produse și servicii cu adevărat profesionale.

Pentru cei mai pretențioși, echipa de meseriași se ocupă și de construcția și instalarea modelelor de șemineu tip centrală, care se bucură de o popularitate în continuă creștere printre clienți. Cu opțiuni de reglaj prin telecomandă, acestea nu necesită curățare, însă implică o responsabilitate mare în etapele de montaj, astfel, vei avea nevoie de ajutor profesionist pentru montajul și punerea în funcțiune, fără nici un fel de risc.

Reușita lucrărilor de construcție este garantată de finisajele realizate cu materiale premium: plăci din silicat de calciu, plăci de vermiculită, adezivi și mortare refractare termorezistente și ignifuge - dedicate special sistemului termic și procesului de izolare și finalizare a construcțiilor, în condiții optime de siguranță și funcționalitate.

Așadar, alegerea, instalarea și punerea în funcțiune a unui focar șemineu necesită întregul suport și expertiza unor profesioniști desăvârșiți, precum sunt și cei care formează echipa PEFOC. Aceștia beneficiază de toate calificările și experiența necesare domeniului termic, fiind instruiți periodic la traininguri și cursuri de specialitate susținute, atât în țară, cât și în țări cu o tradiție recunoscută precum, Germania, Cehia sau Polonia.

În plus, echipele de montaj profesional sunt disponibile oriunde în țară, deplasându-se acolo unde este nevoie sau punând în contact clientul, cu alte echipe de parteneri sau colaboratori locali de încredere.

Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!” firma sibiană este printre singurele companii de specialitate din România, capabile să furnizeze din stocul propriu sau prin comandă online direct de pe site-ul pefoc.ro, produse și materiale specifice universului termic. Începând de la șemineul tradițional și până la cel mai accesibil focar electric, calitatea produselor este superioară majorității ofertei disponibile pe piața de profil din România.

Filtre articol

Categorie articol: Instalatii