Timisoara

Servicii de găzduire web internaționale oferite de o companie românească

Servicii de găzduire web internaționale oferite de o companie românească

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 5 luni si 1 zi
Vizualizari
412

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Deși am aflat de curând de o companie 100% românească ce a dovedit că granițele nu contează aproape deloc atunci când serviciul oferit este unul excelent, se pare că cei de la Sitebunker oferă servicii de hosting România pentru foarte multe afaceri online de peste hotare, iar asta dovedește din nou că străinii apelează tot mai frecvent la servicii de tehnologie cu baze în România. Astăzi ne dorim să spunem povestea unei companii de succes din România care asigură bunul mers al lucrurilor pentru sute de afaceri din afara țării.

Internaționalizarea afacerilor de Web Hosting provenite din România

Pentru a avea o imagine mai clară asupra acestei dovezi de succes, am discutat cu Lucian Ciurea, omul din spatele procesului de administrare a unei afaceri ce oferă servicii de web hosting pentru website-uri și magazine online din România, dar și din țări precum India, Thailanda, SUA, UK și multe altele.

Sitebunker este o afacere care a luat naștere în 2018, în urma unei experiențe acumulate de-a lungul a 12 ani. În toți acești ani, Lucian și colegii săi au fost într-un contact permanent cu tehnologia și serviciile de hosting, dar au deschis afacerea numai în momentul în care au considerat că este momentul potrivit și că serviciile gândite de ei îndeplinesc standardele potrivite. Zis și făcut, serviciile sunt acum alese și de companii din străinătate ceea ce ne spune că trebuie doar să știi ce faci, să vrei și totul este posibil.

De unde a început totul

Lucian ne-a povestit că tehnologia a fost mereu un serviciu pe care el l-a oferit clienților din România și străinătate. Chiar dacă la început era sub formă de development, iar echipa lui se ocupa de dezvoltarea aplicațiilor, website-urilor și a magazinelor online, totul fiind în strânsă legătură cu nevoia de a avea mereu o găzduire web de calitate ce ar putea fi oferită clienților, dar și folosită în scopuri personale. A fost nevoie de 12 ani de dezvoltare, identificare a nevoilor și de crearea a unui produs demn de cifre mari și foarte mari.

După 12 ani, Sitebunker s-a lansat ca fiind una dintre companiile care oferă cele mai bune servicii de găzduire la momentul respectiv. Iar acel moment a continuat să se propage de-a lungul ultimilor ani. În prezent, oferta de servicii de la Sitebunker include hosting web pentru website-uri construite pe platforme precum Magento, PrestaShop sau WordPress și nu numai.

Cel mai important aspect al unei afaceri internaționale

Să ai o afacere internațională nu este un lucru foarte simplu, mai ales atunci când este destul de dificil să fii remarcat chiar și la nivel local. Dar o componentă care face diferență, iar această informație am aflat-o direct de la Lucian, este serviciul de suport. Asistența tehnică este extrem de importantă atunci când clientul nu are absolut nicio cunoștință legată de ceea ce ar putea face pentru a repara o eroare sau o defecțiune tehnică.

În momentul în care clientul își accesează website-ul magazinului online, iar acesta afișează o eroare 403 sau 503, clientul nu are altă soluție decât telefonul. Iar cei apelați sunt furnizorii de hosting. Așadar, Lucian știe că mii de afaceri sunt în mâinile lui, iar antreprenorii pot pierde chiar și mii de euro pentru fiecare minut în care website-ul lor nu este disponibil.

Astfel, serviciul de suport și asistență oferită cât mai repede sunt vitale atât pentru afacerea clientului, dar și pentru serviciul său de hosting. Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre toate serviciile oferite de Lucian Ciurea și echipa sa, o simplă căutare pe Google a cuvântului Sitebunker vă va duce direct în inima uneia afaceri demne de piața internațională.

Concluzie

Clientul mereu își va dori să aibă acces la un serviciu premium. Chiar dacă este nevoie să îl cumpere din România, acesta va căuta mereu siguranța afacerii lui, iar Sitebunker este una dintre platformele care a ajuns pe tot globul.