Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Servicii de mutari in Timisoara pentru firme si persoane fizice

Servicii de mutari in Timisoara pentru firme si persoane fizice

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
Fata cu Mutari
Vizualizari
496

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Servicii de mutari si relocari in Timisoara


Procesul de mutare dintr-o locuință în alta poate fi anevoios, plin de stres, necesita timp, organizare din timp și dacă o faci de unul singur îți poate răpi și chiar o săptămână până la finalizare, daca nu chiar mai mult. Fata cu Mutari vine să îți ușureze munca prin a-ti oferi serviciul complet in tot ce înseamnă procesul de mutare.

De la consultanta bonus, la mutarea în noua locație a tuturor lucrurilor tale personale. Iar dacă dorești să faci economie, îți punem la dispoziție toate produsele de ambalare, cutii, scoci, folii și tu doar le împacheteze, sau ți le împachetăm chiar noi. În funcție de disponibilitatea ta Fata cu mutari se ocupa și sa despacheteze totul, punem la locul indicat de tine, astfel încât la final doar să te bucuri de confortul noii tale locuințe.

Servicii:
- consultanta bonus pentru a găsi pachetul potrivit nevoilor tale.
- ambalare
- transport din locația inițială în cea noua
- despachetare, unde avem grija sa folosim cu eficienta fiecare spatiu de depozitare existent în locuința.

Cutiile despachetate le vom ridica noi daca nu ai nevoie de ele. Deci nu trebuie să îți bați capul cu reciclarea cutiilor. Sună pentru oferă și hai sa ne apucam de treabă. Fata cu mutari îți muta casa acasă.

Servicii organizare spatii


Ai strâns de-a lungul timpului atât de multe obiecte. De la haine, la obiecte și ustensile, cărți și nu ai avut timpul necesar să le găsești un loc la fiecare în casa. Dulapurile îți sunt arhipline și multe din lucruri îți sunt mai mult prin casa aruncare decât prin dulapuri și debara.

Simți că pierzi controlul propriei case?

Ne spunem des că "eu am ordine în haosul meu". Însă nu înțelegem de ce ne simțim agitați când ajungem acasă, in loc sa ne găsim liniștea acolo.

Fata cu Mutari îți vine in ajutor. Împreună cu tine alegem o zi când începem cu o consultanta gratuita și îmi spui ce anume ai nevoie să organizezi prin casa. Că este bucătăria, dressingul, sau ai o camera ajunsă depozit însă ai vrea sa o transformi in birou, împreună găsim o soluție pentru tine. Stabilim apoi ziua si ne apucam de treabă.

Suna la 0733369839 pentru a cere oferta. Fata cu Mutari vine sa iti faca ordine in dezordine.

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii