Timisoara

Serviciul de Ajutor Maltez, premiat la Gala Asistentei Sociale 2013

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 8 ani si 5 luni
Vizualizari
987

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Filiala Timişoara a Serviciului de Ajutor Maltez în România a fost invitată la Gala Asistentei Sociale 2013 pe data de 29 noiembrie, unde a primit distincţia Inovaţie şi dezvoltare în asistenţă socială pentru Programul Balul Caritabil Maria.

La acest eveniment, organizat în sala Viena a Hotelului Timişoara au celebrat profesia de asistent social şi profesioniştii, care şi-au dedicat activitatea şi preocupările acestui domeniu. Din partea SAMR Timişoara au participat la gală directoarea executivă a filialei, Ciolac Márta şi asistenta socială, Adriana Cojocaru. În cadrul evenimentului s-au acordat distincţii instituţiilor publice şi ONG-urilor care lucrează în domeniul Asistenţei Sociale, dar şi câţiva profesionişti şi voluntari au avut parte de recunoaştere.

Gala Asistenţei Sociale a fost organizată de Departamentul de Asistenţă Socială din cadrul Facultăţii de Sociologie şi Psihologie al Universităţii de Vest din Timişoara, în colaborare cu Colegiul Naţional al Asistenţilor Socială – Structura Teritorială Timiş, şi cu Societatea pentru Copii şi Părinţi SCOP.