Timisoara

Sfaturi din partea producatorului de porti fier forjat Trutzi Srl

Sfaturi din partea producatorului de porti fier forjat Trutzi Srl

Detalii articol

Web
http://www.lucrari.trutzi.ro
Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2636

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Eleganta metalului este una ce indeamna la respect pe oricine priveste adevaratele opere de arta realizate de catre producatorul de porti fier forjat - Trutzi Srl. Aceasta companie este fabrica elemente metalice pentru porti fier forjat din materiale rezistente ce vin sa completeze aspectul oricarui spatiu, mai mult sau mai putin conventional.
Despre prelucrarea fierului forjat putem spune foarte multe, datorita vastei experiente in cursul careia am oferit clientilor nostri din toata Romania si nu numai, obiecte decorative, mobilier, porti si garduri din fier forjat.

In cadrul acestui articol vom discuta unpic despre protejarea unei porti din fier forjat si motivul pentru care nu recomandam aplicarea unui strat de vopsea si care sunt alternativele.

Despre vopsirea portilor si a elementelor din fier forjat

In primul rand, ca si producator de porti fier forjat, specialistii de la compania noatra stiu ca eleganta fierului forjat este cea mai vizibila atunci cand patina timpului isi face aparitia.

Aceasta patina da o nuanta placuta, aramie fierului forjat oferind-ui reala valoare. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa asteptati ca rugina sa isi faca aparitia, ci trebuie sa aveti doar, grija de a mentine straturile de lac intr-o stare buna.

Producatorul de porti fier forjat are grija ca fiecare produs pe care il realizeaza sa fie impecabil. Pentru asta, folosim o serie de produse special concepute pentru a ofer suprafetelor din fier forjat protectia de care acestea au nevoie, dar de asemenea, ofera si o culoare deosebita, caracteristica practic obiectelor din fier forjat.

Este evident deja faptul ca vopsirea elementelor din fier forjat este de cele mai multe ori o enorma greseala, stratul de vopsea acoperind si eliminand total adevaratul aspect al fierului forjat.

Si pentru ca iarna este pregatita sa ne bata la poarta, producatorul de porti fier forjat Trutzi Fier Forjat vine sa va ofere cateva mici sfaturi pentru detinatorii de elemente exterioare din fier forjat.

In primul rand, asa cum era si de asteptat, cel mai mare inamic al fierului este rugina. Iar daca in cazul obiectelor din fier forjat aceasta nu prea poate afecta structura in sine, insa, petele de rugina pot afecta aspectul estetic al suportilor pe care respectivul element din fier forjat se sustine.
Un foarte bun exemplu poate fi dat de catre un gard din fier forjat.

De ce este bine sa folositi lacuri speciale?

Acesta are si o serie de elemente de sustinere care de cele mai multe ori sunt din beton (acelasi fiind cazul si la portile din fier forjat) iar in cazul aparitiei ruginei, veti observa inesteticele pete maronii in zonele suportilor. Ei bine, din acest motiv, producatorul de porti fier forjat va recomanda ca periodic (odata la cativa ani cel putin) sa refaceti stratul de lac pentru a proteja in mod eficient elementele din fier forjat.

Ca si concluzie, nimic nu poate rezista vesnic, insa, in cazul portilor si a altor elemente din fier forjat cu o ingrijire adecvata, putem spune ca acestea rezista trecerii timpului. Pentru mai multe informatii dar si pentru a consulta unul din cataloagele noastre, producatorul de porti fier forjat Trutzi Fier Forjat va invita pe site.ul www.trutzi.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari