Timisoara

Sfaturi pentru a intampina iarna cum se cuvine – ce aflam de la expertii in centrale termice Liespnele

Sfaturi pentru a intampina iarna cum se cuvine – ce aflam de la expertii in centrale termice Liespnele

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 luni si 3 zile
Vizualizari
1315

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Iarna este un anotimp indragit mai ales de copii, atat pentru sesiunile de sanius, cat si pentru sarbatorile specifice, pline de magie de altfel. Si adultii la randul lor asteapta acest anotimp pentru ca are, ca si celelalte anotimpuri, farmecul sau. Pentru unii insa, gandul ca se apropie frigul nu este foarte reconfortant. Asta se intampla mai ales atunci cand locuinta nu dispune de un sistem de incalzire corespunzator, potrivit pentru a asigura necesarul termic in interior.

Gama de centrale termice pe lemne Liepsnele reprezinta o solutie ideala in acest sens, intrucat consta in sisteme de incalzire performante, caracterizate de calitate si rezistenta. Acestea sunt disponibile in cadrul paginii centrale-lemne-liepsnele.ro, alaturi de sfaturi ce vizeaza montarea, utilizarea si intretinerea lor.

Sfaturi pentru o iarna calduroasa, definita de un confort termic pe masura


Atat de putini sunt cei care stiu ca un procent de peste 25% din energia termica este pierdut pe timp de vara. Atunci cand nu se recurge la micile trucuri ce ar putea eficientiza cheltuielile, in mod cert ca sumele adunate la final de iarna vor fi usturator de mari. Izolarea corespunzatoare a locuintei este un pas in acest sens – o izolatie inexistenta sau de calitate indoielnica este motivul pentru care multi sufera pierderi semnificative de caldura.

Tipul de centrala utilizat poate avea o influenta majora in ceea ce priveste confortul termic interior. Vara este perioada anului in care se recomanda realizarea reviziilor centralei. Fara aceasta masura, sunt sanse ca proprietarii sa nu poata tine piept cu succes iernii ce se pregateste sa vina.

Verificarea combustibilului de alimentare, a sistemelor de siguranta ale centralei, parametrii gazelor arse, precum si evacuarea corecta a acestora sunt lucruri necesare de realizat. In general, orice depunere de gudron in interiorul schimbatoarelor de caldura necesita curatare. Din fericire, sistemele de incalzire Liepsnele nu favorizeaza acest tip de depuneri, fiind unul dintre motivele pentru care sunt preferate de utilizatori.

Toate masurile ce vizeaza asigurarea eficientei centralei trebuie luate inainte de venirea iernii, mai ales ca pot exista nereguli in acest sens. In ceea ce priveste centralele Liepsnele, dar nu numai pe acestea, specialistii care se ocupa cu distributia sistemelor sub acest nume recomanda folosirea unor lemne cu o umiditate de pana la 20 -25% pentru a impiedica formarea gudronului, care infunda cazanul. Cel mai potrivit este ca materia sa fie achizitionata cu macar un an inainte de a fi folosita, pentru a putea fi supusa procesului de uscare corespunzator.

Importanta unei centrale termice pe lemne de calitate, potrivite


Incalzirea locuintei este indispensabila, motiv pentru care alegerea centralei termice trebuie sa se realizeze intotdeauna cu responsabilitate si sa tina cont de numerosii factori ce ar putea influenta acest obiectiv. O suprafata mare de incalzit, cu un volum asemenea, va necesita desigur si o centrala pe masura. Dimensiunile acesteia, respectiv a cazanului, alaturi de puterea de incalzire, sunt factori care influenteaza fara doar si poate randamentul pe care sistemul il ofera intr-o locuinta.

Dupa achizitionare, o ingrijire corespunzatoare este necesara pentru a asigura o intrebuintare de durata. Spre exemplu, cu o curatare potrivita, centralele termice Liepsnele, ce vin insotite de o garantie de 5 ani, ofera in jur de 20 – 25 de ani de intrebuintare fara probleme. Cei interesati de o astfel de achizitie pot afla mai multe despre aceste sisteme accesand pagina centrale-lemne-liepsnele.ro.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306