Timisoara

Shift Leader

Detalii loc de munca

Categorie
Locuri de munca
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Apartine de
Adecco
Vizualizari
1611

Voteaza & Distribuie

Prezentare loc de munca

Description

Pentru clientul nostru, companie multinational farmaceutica, Adecco Permanent Placement, cauta un: SHIFT LEADER

PrincipaleResponsabilitati

Ø Coordoneaza activitatea desfasurata in forme solide dozate(granulare pulberi si acoperire, comprimare-filmare) Ø Defineste si aloca activitatile din schimbul pe care il coordoneaza, verifica indeplinirea acestora si valorifica la maxim resursele umane si echipamentele pentru indeplinirea planului de productie, respectand cerintele GMP si EHS; Ø Urmareste realizarea indicatorilor de performanta, propunand masuri de eliminare a deficientelor care apar pe fluxul tehnologic din punct de vedere al costurilor. Ø Raporteaza toate deviatiile aparute pe fluxul coordonat. Ø Intruireste si motiveaza echipa pe care o coordoneaza Ø Se implica direct in sistemul de control al schimbarilor care intervin in cadrul departamentului. Cerinte

Ø Studii superioarede specialitate(ex: Chimie, Inginerie Chimica, Biotehnologii); Ø Experienta in activitateade productie produse medicamentoase– minim 2 ani Ø O buna cunoasterea Regulilor de Buna Practica Farmaceutica; Ø Planificare si organizare; Ø Cunostinte medii de limba engleza; Ø Cunoasterea procesului de fabricatie si a procedurilor standard de operare; Ø Foarte bune abilitat ide comunicare Ø Bune abilitati de relationare interpersonala.

Toti candidatii care se potrivesc cu cerintele de mai sus sunt invitati sa aplice on-line. Vom contacta doar candidatii potriviti pentru aceasta pozitie in maxim 3 saptamani.

Pentru mai multe oportunitati de locuri de munca va rugam sa vizitati site-ul nostru www.adecco.ro si inregistrati-va CV-ul in baza noastra de date pentru a fi eligibil pentru oportunitati actuale.