Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Si Adina Diaconu este sportiva numarul 1 din judetul Timis

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
946

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Pentru prima oara in istoria Topului celor mai buni sportivi din Timis, trei performeri timiseni vor imparti prima pozitie. Daca ieri va informam ca luptatorul Ivan Guidea si atelta Adelina Pastor sunt pe primul loc, venim cu o completare. Pe prima pozitie se afla si Adina Diaconu, cea care in aceasta saptamana a devenit campioana mondiala la junioare la tenis de masa, in competitia de dublu, ea castigand si bronzul la simplu.
„Noi trebuia sa prezentam topul celor de la Consiliul Judetean Timis pe 5 decembrie ca sa asiguram finantarea premierii. Astfel, ultimele rezultatele ale sportivilor timiseni nu au mai apucat sa fie calculate. Tinand cont ca Adina a obtinut o performanta cu adevarat extraordinara, este de datoria noastra sa indreptam lucrurile, ca sa spunem asa, si ca sportiva de la ACS Dumbravita sa ajunga pe prima pozitie”, a spus Adrian Tal, directorul Directiei Judetene de Sport si Tineret Timis.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/