Timisoara

Signal Connect 2016: Managing Generations

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
3566

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 20 octombrie 2016 - Vineri 21 octombrie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

De astazi, se da startul inscrierilor la Signal Connect Timisoara!

Conferinta Signal Connect, dedicata profesionistilor in resurse umane reuneste peste 130 de directori si manageri de HR, si anunta in aceasta toamna cea de-a 4 editie la Timisoara. Participantii vor fi prezenti la conferinta cu scopul de a-si imbunatati cunostintele din domeniul in care activeaza.

Tema editiei de anul acesta este Managing Generations, unde accentul cade pe modul in care generatiile lucreaza impreuna mai mult decat in trecut. Din acest punct de vedere, exista o diferenta certificata de munca, astfel ca, de la generatia Boomers, X-ers pana la Millennials, acestia trebuie gestionati diferit.

Evenimentul din acest an reuneste speakeri atat din tara, cat si din strainatate, care vor aduce prin prezentarile lor un plus de cunostinte cu aplicabilitate practica asupra domeniului de resurse umane.

Printre speakerii prezenti la Signal Connect Timisoara se afla Heiko Fischer, fondator Resourceful Humans, lider mondial in industria leadership-ului si a consultantei. Acesta este recunoscut pentru firea inovatoare in HR si pentru felul in care reuseste sa transforme orice idee intr-una de succes.

Mioara Bugaru, HR Global Services Manager la Hella Romania va fi prezenta in calitate de speaker la aceasta editie, unde va vorbi despre Managing Diversity in International Environment. Mioara are o experienta de 16 ani in resurse umane, iar pozitia actuala ii ofera o perspectiva diferita asupra HR-ilor, tinand mereu seama de diversitatea generatiilor si regiunilor din care acestia provin.
Un alt speaker care se alatura acestei editii este Grigoriada Stroe. Tematica pe care aceasta o va aborda va fi Managing creative generations. Cu o experienta de peste 15 ani, Grigoriada Stroe este HR Director la Ubisoft. Din anul 2011 de cand ocupa aceasta pozitie s-a dublat numarul de angajati, calitatea acestora, dar si abilitatile de intelegere a mecanismului de business.
Evenimentul se desfasoara pe parcursul a doua zile. Prima zi ofera workshop-uri intensive, iar cea de-a doua zi reuneste cei peste 130 de participanti in cadrul conferintei, unde toti speakerii alesi pentru aceasta editie isi vor sustine prezentarile.
Incepand de astazi, inscrierile se realizeaza pe site-ul oficial al evenimentului www.signalconnect.ro. Signal Connect invita exclusiv profesionistii din domeniul resurselor umane in 20-21 octombrie, la Hotel Continental Timisoara, cu acces gratuit pe toata perioada conferintei.

Conferința Signal Connect este organizată de Libero Events în parteneriat cu Signal Iduna. Libero Events este agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Fisclitate24.7, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.