Timisoara

Silverhand

Detalii firma de recrutare

Adresa
Timisoara, Strada Virgil Onitiu, nr. 5
Telefon
0773787443
Web
https://silverhand.ro
Social links
Categorie
Firme de recrutare
Modificat
acum 4 saptamani si 6 zile
Vizualizari
2743

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma de recrutare

Silverhand Timisoara

Oferim locuri de munca in conditii germane. Toti angajatii primesc un contract german de munca cu toate beneficiile sociale si accesul la ingrijire medicala in Germania. Noi va ajutam in mod eficient, rapid si in conditii de siguranta sa gasiti un loc de munca stabil si bine platit in Germania.

De ce Silverhand?
Pentru ca noi nu tratam munca precum o marfa si dorim inainte de toate sa satisfacem nevoile clientilor ce se bazeaza pe noi. Suntem una din putinele companii de mediere locuri de munca care NU percep comision pentru serviciile prestaste!

Știai că...
Silverhand este o agenție multinațională de ocupare a forței de muncă cu sedii principale în Timișoara, Poznan, Cracovia, Varșovia, Budapesta și Piešťany. Primul punct de lucru din România a fost deschis în Timișoara în luna decembrie a anului 2014. În această perioadă am reușit să trimitem aproximativ 800 de persoane care au obținut un loc de muncă în Germania sau în Europa la angajatori de top.

Succesul de care se bucură Silverhand în ultimii ani se datorează, în principal, unei munci organizate și transparente, precum și a unui set de valori bine stabilit, enumerând aici onestitatea, corectitudinea, prietenia, simțul răspunderii și respectul față de semeni.

Orar firma de recrutare

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Filtre firma de recrutare

Facilitati: Angajari perioada determinata, Recrutare pt. strainatate
Zone din Timisoara: Elisabetin