Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Simpozionul International Cercetari si Aplicatii in Psihologie

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
1582

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 31 octombrie 2014 - Sambata 1 noiembrie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Anul acesta, Simpozionul Internațional „Cercetări şi Aplicaţii în Psihologie se va desfășura în Timişoara în perioada 31 octombrie - 1 noiembrie și va avea ca temă „Psihologia – continuitate în dezvoltarea personală și profesională”, fiind organizat de Facultatea de Psihologie a Universităţii „Tibiscus” din Timişoara, în parteneriat cu Administrația Națională a Penitenciarelor și Centrul Educativ Buziaș.
Simpozionul Internațional „Cercetări şi Aplicaţii în Psihologie” (SICAP) este o manifestare științifică organizată anual, începând cu anul 1991, de către Facultatea de Psihologie a Universității Tibiscus din Timișoara împreună cu diverși parteneri din România și străinătate adresându-se specialiștilor și studenților din domeniul științelor umane.
Discursurile de deschidere vor fi susținute de către doamna conf.dr. Corina Mușuroi, rector al Universității Tibiscus din Timișoara, președinte onorific al Simpozionului, domnul comisar șef de penitenciare Cătălin Claudiu Bejan, director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, președinte onorific al Simpozionului, domnul comisar șef de penitenciare Florin Șerpe, director al Centrului Educativ Buziaș, doamna lector dr. Zvetlana Anghel, decan al Facultății de Psihologie a Universității Tibiscus din Timișoara și doamna conf.dr Alina Zamoșteanu, președinte al Simpozionului.

Pe parcursul celor două zile se vor prezenta lucrări și se vor desfășura ateliere în cadrul următoarelor secţiuni: Psihologia sănătăţii, Psihoterapie, Psihologia educaţiei, Psihologie organizaţională, Psihocriminologie, Workshop și Varia, la aceasta din urmă putând fi prezentate și publicate și lucrări din domenii conexe psihologiei.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com