Timisoara

Sistemul de supraveghere video exterior – prietenul de nadejde pentru siguranta casei tale

Sistemul de supraveghere video exterior – prietenul de nadejde pentru siguranta casei tale

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
562

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru ca traim intr-un secol in care infractiunile au crescut, trebuie sa fim mult mai atenti la modurile in care avem grija de lucrurile si de proprietatile noastre. Un sistem de supraveghere video exterior te asigura ca locuinta ta este protejata non stop, chiar daca tu nu te afli prin preajma.

Din fericire, modul in care ne putem supraveghea locuinta s-a dezvoltat cosiderabil si ne-a oferit alternative din ce in ce mai bune de protejare a unui spatiiu. Daca esti in cautarea unui sistem supraveghere video exterior pentru casa ta sau pentru cladirea de birouri pe care o administrezi, citeste in continuare si afla cum poti profita din plin de tehnologia ce iti sta la dispozitie.

Ce presupune un astfel de sistem si cum a evoluat el?


Pentru a ajunge la varianta performanta de astazi, sistemele de supraveghere si monitorizare au parcurs un drum destul de lung. Primul astfel de sistem a fost proiectat in 1942 de trei ingineri nemti, cu scopul de a monitoriza lansarea unei rachete. De atunci, odata cu aparitia a noii tehnologii, acesta a evoluat si a suferit imbunatatiri impresionante. In prezent, la nivel mondial, se folosesc nu mai putin de 245 de milioane de astfel de sisteme de supraveghere.

Folosirea sistemelor de supraveghere a adus si numeroase beneficii pentru cei care le-au folosit dar si pentru inteaga comunitate. Rata infractionalitatii a scazut in majoritatea zonelor publice in care acestea au fost montate, iar politia a reusit sa prinda infractorii intr-un timp mai scurt, fiind posibila identificarea lor cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Aceste sisteme sunt compuse dintr-unul sau mai multe camere video, conectate la o retea, unde sunt trimise informatiile, ne referim aici la inregistrari capturate intr-o anumita perioada de timp.

Tipuri de sisteme de supraveghere video


In ceea ce priveste camerele video de inregistrare, in prezent sunt disponibile doua tipuri: camerele digitale si cele analogice. Diferenta dintre ele este semnificativa insa ambele prezinta atat avantaje, cat si dezavantaje.
Camerele de tip analogic sunt cele care inregistreaza informatiile pe un video recorder, iar acestea pot fi stocate pe un computer. Pe de alta parte, camerele digitale reprezinta inovatia, fiind mult mai usor de utilizat. Acestea folosesc un semnal digital pentru a transmite imaginile, astfel ca nu mai exista necesitatea ca acestea sa fie convertite, apoi transmise mai departe.

Astfel, datele sunt mai usor de stocat pe un computer. De asemenea, o camera digitala are o rezolutie a imaginii mai buna decat o camera care foloseste un sistem analog. Dezavantajul este acela ca sistemele de supravegehre digitale au un pret mai ridicat decat celelalte. De aceea, multi clienti aleg camerele mai ieftine datorita pretului accesibil, chiar daca nu sunt atat de performante precum cele digitale.

Sistemele de supraveghere de ultima ora, care permit atat inregistrarea imaginilor cat si monitorizarea lor in timp real, sunt cea mai buna solutie daca vrei sa stii tot timpul ce se petrece in jurul locuintei tale si nu numai. De asemenea, acestea pot fi folosite si pentru monitorizarea consumului de energie dintr-o cladire, pentru a urmari angajatii dintr-o cladire de birou, activitatea din fabrici industriale sau alte activitati ce trebuie controlate.

Pentru a achizitiona un sistem supraveghere video exterior potrivit cerintelor tale, acceseaza magazinul online e-camere.ro si intra in posesia dispozitivului potrivit. In cazul in care esti nehotarat si simti nevoia sa te sfatuiesti cu cineva cu privire la viitoarea achizitie, nu ezita sa ii contactezi pe specialistii ce iti stau la dispozitie, la numarul de telefon afisat.

Date de contact:
Email: vanzari@e-camere.ro
Telefon: 0765 390 475

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389