Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Smartfit sustine Let’s move for a better world by Technogym

Smartfit susține Let’s move for a better world by Technogym

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 8 ani si 11 luni
Vizualizari
673

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Începând cu 1 martie vom da startul unui concurs în care te invităm să te implici activ! Acesta se organizează la nivel internațional și include participarea mai multor săli cărora le revine provocarea de a strânge un număr cât mai mare de moves, prin membrii lor. Câștigătorii vor oferi premiul în valoare de 5000 euro unei instituții de învățământ. Mesajul social al campaniei este încurajarea copiilor să facă sport.
Dacă, prin contribuția ta de moves, Smartfit câștigă premiul vei aduce bucurie și vei sprijini practicarea în condiții mai bune a antrenamentelor membrilor de la CLUB SPORTIV ȘCOLAR BEGA TIMIȘOARA.

Cum te implici?Începând cu 1 martie prin conectarea ta la contul mywellness vei aduna moves. Dacă nu ai un cont, te invităm să îți faci. Poți cerre ajutorul instructorilor noștri din zona fitness. În momentul de față concursul este disponbil în meniul echipamentelor cardio, în secțiunea “challenges”, cu denumirea “Let’s move for a better world 2016”.
Începând cu 1 martie, în cadrul oricărui antrenament cardio, daca ești logat în profilul mywellness, colectezi moves pentru tinerii sportivi de la CSS.

Care este perioada campaniei?Te invităm să aduni cât mai multe moves până în 19 martie.

Cine se mai implică?La campanie vor lua parte toți locuitorii orașului dornici să ajute CSS să câștige echipamente în valoare de 5000 euro, prin intermediul Smartfit. Vei întâlni atât membri activi, cât și non-membri Smartfit, pe care îi vei putea invita tu, ținând cont de programul campaniei.
Fii partenerul nostru în campania Technogym – furnizorul nostru de echipamente de fitness, Let’s move for a better world!
E foarte simplu să contribui și tu la susținerea unei cauze sociale care promovează sănătatea copiilor.
Te așteptăm în echipa noastră!

Sursa informatii: www.smartfitstudio.ro

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro