Timisoara

Smartphone vs laptop pentru pariuri sportive online: Ce dispozitiv alegi pentru Biletul Zilei?

Smartphone vs laptop pentru pariuri sportive online: Ce dispozitiv alegi pentru Biletul Zilei?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Vizualizari
323

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cei care preferă să parieze online în această perioadă, pot face acest lucru de pe orice dispozitiv conectat la o sursă stabilă de internet. Astfel, tehnologia le facilitează pariorilor accesul facil la distracția lor preferată, chiar și în condițiile ultimelor valuri de restricții din societatea românească.

Este mai simplu, mai sigur și mult mai avantajos să pariezi online, fie de la laptop, fie de pe propriul tău smartphone. Însă ce pariu alegi să faci pe “Laptop vs Smartphone”, atunci când vrei să pui următoarele mize online pe evenimentele preferate?

De ce să utilizezi laptopul pentru pariuri online?

Pentru că sălile de pariuri stradale s-au reînchis temporar, ca urmare a deciziilor luate de autorități, interesul pariorilor pentru evenimentele preferate trece acum prin filtrul online-ului. Dacă te afli într-o mare parte din zi acasă, prestând o activitate de tip remote, laptopul poate fi cel mai bun răspuns, în astfel de condiții.

Laptopul îți permite să vezi la o claritate mult mai bună transmisiunile anumitor evenimente sportive, atunci cand pariezi live, așa cum o poți face și pe site-ul celor de la Baumbet. Astfel, îți poți face o părere mult mai bună asupra randamentului oferit de o echipă sau de un jucător, pentru alte pariuri plasate în timp real.

Cei care pariază responsabil, știu că analizarea în detaliu a unui eveniment sportiv este un factor ce poate cântări decisiv asupra rezultatului pe care au pariat. Platformele online de pariuri le oferă acum jucătorilor șansa de a analiza statistici la zi, privind istoricul ultimelor etape, forma anumitor jucători, istoricul întâlnirilor directe etc

Ei bine, laptopul este un instrument mult mai util pentru analiza, datorită imaginii de ansamblu, garantată de ecranul generos. De asemenea, un laptop le permite pariorilor o tranziție mult mai ușoară de la o categorie de pariuri sportive la alta, cu doar câteva click-uri realizate rapid din mouse.

Nu în ultimul rând, laptopul garantează un “Plan B” de luat în calcul, atunci când pot interveni probleme la conexiunea prin WiFi. Conectarea laptopului la un cablu de internet oferă flexibilitate, pentru ca pariurile online live să poată fi plasate rapid, până la închiderea anumitor evenimente.

De ce să utilizezi un smartphone pentru pariuri online?

Dacă am văzut mai sus motivele pentru care laptopurile sunt eficiente în procesul de pariere online, este acum rândul smartphone-ului să își prezinte propriile garanții:

Este important de precizat faptul că cele mai multe case de pariuri online le oferă userilor experiențe de joc foarte bune, adaptate atât la terminale online statice (laptop / PC), cât si la cele mobile. În cazul în care descarci o aplicație de pariuri pentru mobil, poți primi notificări în timp real, prin semnale sonore, privind parcursul unui anumit eveniment sportiv.

Mai mult decât atât, un smartphone te face independent de un spațiu bine definit al casei, astfel încât să poți paria când vrei și de unde vrei, atât timp cât ai la dispoziție o conexiune foarte bună la internet. Poți paria live chiar din tribunele stadionului pe care joacă echipa ta de suflet, profitând de anumite cote modificate în timp real.

Smartphone + laptop: Mix util pentru un parior de top

Dacă ești o persoană mobilă, parierea online de pe smartphone reprezintă un mod simplu prin care poți plasa la timp evenimente, fără a constrâns de un anumit spațiu fizic. Însă îți poți construi dinainte cel mai avantajos bilet al unei zilei, pe baza unei analize în detaliu făcute la laptop, datorită imaginii de ansamblu pe care o poate oferi un display cu un număr generos de inci.

Concluzie

Cei care pariază cu simț de răspundere pe evenimentele sportive preferate își construiesc în timp un setup ideal pentru a juca, indiferent de spațiu sau timp. Așadar, varianta mix-ului “Laptop + Smartphone” poate fi cea mai eficientă, ținând cont de avantajele pe care le oferă fiecare terminal în parte, avantaje ce pot sta la baza unui bilet câștigător: analiza amănunțită, notificări în timp real, viteză optimă de răspuns.

Sursa foto: pexels.com/photo/man-sitting-cozy-while-working-on-his-laptop-3153203/