Timisoara

Sobele noi cu design rustic - ultima modă în materie de încălzire și decor printre timișoreni!

Sobele noi cu design rustic - ultima modă în materie de încălzire și decor printre timișoreni!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
422

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Foarte mulți proprietari de case din Banat, au început să recunoască calitățile stilistice, dar și funcționale și să pună accent pe căldura focului de lemne, integrând în proiectele arhitecturale moderne, soba pe lemne cu aspect rustic. Site-urile de vânzări de pe internet s-au umplut cu anunțuri de vânzare a sobelor la mâna a 2-a, cu acel aspect rustic de demult! Totuși, de ce să dai o căruța de bani pe o sobă veche, când ai putea să-ți achiziționezi la același preț sau poate chiar și mai ieftin, un model nou-nouț, dar cu design vintage și linii care conservă la tine acasă, imaginea trecutului tradițional românesc.

Așadar, specialiștii cu peste 20 de ani de experiență în comercializarea și montajul profesional al soluțiilor termice neconvenționale de la PEFOC, îți oferă soluția perfectă! Este vorba despre gama de sobe noi pe lemne, confecționate din fontă turnată care se bucură de un aspect vechi, înnobilat cu patina timpului vetrelor de foc ce ardeau în casele românești din vremuri apuse!

La fel ca în cazul unui semineu pe lemne și într-o sobă tip din fontă, poți admira jocul flăcărilor, poți avea același aer de rusticitate, dar cu avantaje demne de luat în calcul, cum ar fi: instalare rapidă și ușoară; posibilitate de conectare chiar și la hornul vechi al casei confecționat din cărămidă; prețuri foarte bune nu doar la achiziție, ci și la montaj acesta fiind mult mai simplu de realizat.

Gama de sobe pe lemne este vizată cel mai des, de către cei care doresc un șemineu acasă, dar bugetul, spațiul sau timpul, nu le permite construirea unuia clasic, și atunci, aceștia aleg o sobă tip șemineu care se apropie astăzi foarte mult, atât ca funcționalitate, cât și ca aspect, de un șemineu clasic pe lemne.

În plus, faptul că simpla amplasare elimină etapele de construcție și finisaj tipice pentru un șemineu complex cu corp și coș de fum, duce la o scădere considerabilă a manoperei finale, soba trebuind doar să fie pusă pe poziție și racordată de către un expert PEFOC. Așadar, într-o singură zi, poți avea o sobă din fontă sau din oțel, perfect funcțională, care se bucură de un design unic, creând în casa ta, o poveste echilibrată între rustic și modern.

Oferta sibienilor de la PEFOC, nu se rezumă doar la șeminee și termoșeminee complicate, care necesită o construcție și un expert meseriaș care să supervizeze întreaga lucrare! Vei avea acces la o gamă extrem de variată de sobe pe lemne compacte și facil de montat.

Poți alege, de exemplu, între o sobă rustică, fabricată din fontă turnată care este modelul trainic de încălzire de odinioară, actualizat la cerințele contemporane și între o sobă modernă din oțel, căptușită la interior cu șamotă în diferite dimensiuni și stiluri, cu forme rotunjite sau sticlă pe colț, cu picior sau o deschidere frontală amplă.

Alături de diferitele modele de sobe moderne sau rustice, din fontă sau din oțel, cu sticlă semirotundă, pe colț sau cu decorațiuni deosebite, ori cu loc de depozitarea a lemnelor, pe site-ul oficial pefoc.ro ai acces la aproape toate soluțiile termice alternative la care te-ai putea gândi!

Șeminee clasice pe lemne cu focar semineu tradițional, dar și modele pe gaz, pe peleți sau șeminee electrice sau cu bioetanol. Întreaga gamă de produse și accesorii, te va surprinde cu caracteristici premium indiferent de stilul și preferințele tale, alături de funcționalitate impecabilă, estetică deosebită, durabilitate mare în timp, garanție de calitate și livrare rapidă și gratuită, oriunde în țară, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii!