Timisoara

Soferii casatoriti sunt mai putin susceptibili sa depuna o cerere de accident

Soferii casatoriti sunt mai putin susceptibili sa depuna o cerere de accident

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
357

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Observatia conform careia soferii casatoriti, pe de altă parte, sunt mai putin susceptibili sa depuna o cerere de accident este veridica si se regaseste in asigurarile mediate de Prestigeasig. Un barbat care are sotie si copii da dovada de maxima responsabilitate si face cat mai mult asigurari ca viitorul sa nu il gaseasca descoperit din punct de vedere financiar, orice s-ar intampla.

Sigur ca detinatorul unei masini va conduce atent, stiind la ce riscuri se expune, daca adopta un stil agresiv de condus, cu toate acestea, in trafic, oamenii depind unii de altii. O manevra brusca, nesemnalizata si un sir de masini poate fi afectat de imprudenta unuia. In acele clipe, posesorul asigurarii mediate de Prestigeasig va binecuvanta clipa in care a decis sa colaboreze cu acest broker de asigurari.

In trafic si in viata, omul depinde de multi factori si fragilitatea sa il face sa fie vulnerabil mereu. Asigurarile reprezinta un scut in fata acestor riscuri care apar de cele mai multe ori din senin. Site-ul firmei Prestigeasig sta la dispozitia tuturor celor care sunt interesati de asigurari si doresc sa se informeze, economisind timp si efort.

Nu trebuie sa plece cineva de acasa, sa rezerve o ora-doua pentru a afla informatii despre unul dintre cei mai buni brokeri de asigurari, despre tipurile de asigurari pe care le poate solicita si despre valoarea acestora, fiindca totul este transparent, pe site. Vizitatorul isi poate configura singur asigurarea in functie de suma pentru care se face asigurarea, de riscurile pentru care doreste asigurare si de anul de fabricatia al masinii, puterea acesteia si starea ei. Asigurarile se pot obtine online sau de la unul dintre cele 17 puncte de lucru, raspandite pe intreg teritoriul tarii.

Prestigeasig isi desfasoara activitatea in slujba celor care doresc sa adopte o atitudine preventiva de peste 12 ani, iar munca de calitate s-a fructificat in roade bogate. Acestea sunt:
- peste 70 de parteneri puternici care sustin financiar asigurarile si care se pozitioneaza alaturi de Prestigeasig si de asigurati
- aproape 1 300 000 de asigurari de care solicitantii au fost foarte multumiti, de aceea solicita mereu reinnoirea lor. Acest numar impresionant demonstreaza faptul ca firma de mai sus este puternica din toate punctele de vedere, dar si una de incredere
- sute de mii de clienti multumiti.

Persoanele care poposesc pe site, gasesc informatii despre toate asigurarile si calculatoare care permit configurarea politei din punct de vedere financiar. Toate asigurarile sunt importante si oamenii ar trebui sa le detina, fiindca omul si realizarile sale merita maxima protectie.

  1. Asigurarile auto sunt obligatorii, iar legiuitorii au dreptate. Detinerea lor inseamna responsabilitate. Ce ar fi ca tatal a patru-conci copii care este unicul aducator de venit din tara sa fie implicat intr-un accident, sa distruga doua-trei masini si sa fie obligat sa scoata din buzunar banii pentru reparatii? Daca are asigurarea potrivita, va avea bani si pentru reparatiile masinilor straine pe care le-a deteriorat, dar si pentru repararea propriei masini.
  2. Asigurarea marfurilor care sunt duse in tara sau in strainatate catre punctele de vanzare. Un transportator va avea succes cand le va prezenta clientilor sai acest document, sa le demonstreze ca marfa este asigurata.
  3. Asigurare de eroare profesionala in cazul serviciilor prestate de: notar, contabil, avocat, medic, arhitect. Oamenii se duc la cei mai buni stomatologi, arhitectie, sa fie siguri ca lucrarile efectuate de acesti profesionisti vor fi de calitate premium, dar vor fi incantati sa afle de existenta unei asigurari in caz de eroare profesionala. Pe fondul oboselii, al stresului, pot sa apara si greseli.
  4. Asigurarea locuintei si a bunurilor din ea. Omul isi asigura confortul prin multa munca si prin renuntari. Este posibil insa ca o tornada, o alunecare de teren sau o inundatie sa faca una cu pamantul toata truda sa. Sigur ca va fi multumit sa scape cu viata din acele momente de cumpana, dar va dori sa isi refaca tot ce a avut si sa nu ramana sub cerul liber. O asigurare de riscuri complete ii va permite sa isi revina cat mai repede cu putinta si nu este nici atat de scumpa.
  5. Asigurare de constructii montaje. O hala metalica nefinalizata poate fi si ea prabusita de calamitatile naturale care au devenit din ce in ce mai violente. Multe dintre componentele ei se vor distruge, iar distrugerea lor inseamna pierderi si in acelasi timp, ele pot cadea peste constructiile din vecinatate, iar posesorii acestora au dreptul la despagubiri.

Nimeni nu doreste sa se produca asemenea incidente, dar este bine ca omul sa fie asigurat.

6. Asigurari de sanatate si de viata. Nu se stie cand se poate imbolnavi cineva si asigurarea achitata de angajator nu este suficienta, fiindca in spitalele de stat nu este loc. Pandemia a demonstrat acest lucru. O asigurare facultativa de sanatate, realizata prin medierea unei firme foarte bune inseamna locuri disponibile in clinici private, ingrijiri atente, accesul la echipamente si aparatura de ultima generatie.
Programul de lucru al angajatilor care fac asigurari in punctele de lucru si al operatorilor de serviciu de la call center este de la 9-18. Prin urmare, romanii trebuie sa fie prevazatori, mai ales ca asigurarile sunt indispensabile si nu costa asa de mult ca beneficiile numeroase pe care le ofera.

Viitorul se afla sub aspectul asigurarii in mainile fiecarui om. Se poate renunta la 100 de lei, la 200 de lei pe luna ca banii aceia sa se stranga si sa fie inapoiati in caz de nenorocire.