Timisoara

Software Architecture Day Timisoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 4 saptamani si 5 zile
Vizualizari
1258

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 24 februarie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Neal Ford, unul dintre cei mai renumiti traineri si tehnicieni software architecture din lume ajunge pe 24 februarie 2015 la Software Architecture Day Timisoara, eveniment desfasurat in incinta Hotelului Timisoara ****.
Neal Ford este Director, Software Architect si Meme Wrangler in cadrul ThoughtWorks, companie axata pe consultanta IT si pe end-to-end software development& delivery. Neal este si designer&developer de aplicatii destinate companiilor mari si foarte mari, dar si editor/autor publicand peste 8 carti.

Speaker recunoscut la nivel international, Neal Ford a fost prezent la peste 300 de conferinte din intreaga lume, sustinand peste 2000 de prezentari, workshop-uri si traininguri.
Pe 24 februarie 2015, Neal Ford va discuta impreuna cu cei peste 50 de inscrisi despre optimizarea timpului de lucru in arhitectura de software, despre principiile si practicile tehnice care permit livrarea rapida si de calitate a serviciilor si produselor, automatizarea diferitelor procese de testare si livrare si nu numai. In cadrul workshop-ului intensiv « Continuous Delivery for Architects » participantii au ocazia sa afle si cum pot obtine un feedback rapid, concret si corect atunci cand exista o schimbare de cod (fie ea de infrastructura sau de configurare).

Software Architecture Day este structurat ca un workshop complex care aduce in acelasi loc specialisti software architecture, pasionati de domeniul IT si traineri internationali cu zeci de ani experienta in domeniul IT.