Timisoara

Solutia care ajuta unitatile hoteliere sa isi eficientizeze activitatea

Solutia care ajuta unitatile hoteliere sa isi eficientizeze activitatea

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
379

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Sa conduci o afacere nu este niciodata simplu, mai ales daca vorbim despre un hotel. Exista o multime de detalii care conteaza si aspecte pe care trebuie sa le punem la punct, important fiind sa descoperim solutii care ne vin in sprijin si care ne ajuta sa ne simplificam activitatea. Un bun exemplu in acest sens este softul hotelier propus de catre cei de la S2S care poate aduce mai mult confort pentru cei implicati inacest domeniu.

Ce poti face cu acest soft hotelier

Un asemenea soft pentru hotel te ajuta, in primul rand, sa fii mult mai bine organizat si sa gestionezi asa cum se cuvine toate rezervarile, managementul acestora fiind mai simplu ca niciodata. De asemenea, vei putea avea din doua, trei click-uri care este starea camerelor si vei sti o situatie clara cu privire la gradul de ocupare, dar si informatii cu privire la curatenie, potentiale defectiuni si nu numai. Si evidenta documentelor se poate tine mult mai usor, iar un asemenea soft de gestiune hoteliera te ajuta sa tii evidenta tuturor documentelor legale, fie ca vorbim de cele scanate, de copii dupa buletin ale oaspetilor si nu numai.

In plus, daca in cadrul unitatii hoteliere exista si un restaurant, atunci preluarea comenzilor se poate face simplu, astfel ca se pot emite rapoarte pentru mic dejun, pranz sau cina, direct prin intermediul software-ului care este foarte usor de folosit. Si emiterea facturilor catre clienti se face imediat, afisand toate taxele hoteliere direct pe calculator, laptop sau pe dispozitivele moderne. Nu in ultimul rand, se pot transfera consumurile si serviciile pe camera, totul cu ajutorul solutiei propuse de S2S Technologies.

Pentru diferite unitati

Fara indoiala, un astfel de soft hotelier poate fi primul pas catre digitalizarea si eficientizarea oricarei unitati hoteliere, fie ca vorbim despre hoteluri, moteluri, pensiuni, cabane etc. S2S se dovedeste a fi partenerul ideal pentru toti cei din aceasta industrie.

Diferite pachete avantajoase

Managementul hotelier nu a fost niciodata mai simplu, iar S2S propune mai multe pachete ce se dovedesc a fi foarte avantajoase si acopera posibilitatile financiare ale tuturor. Licenta poate fi achizitionata lifetime sau anual. In acest caz din urma sunt propuse trei pachete, Basic, Standard si Profesional, iar preturile variaza de la 449 pana la 749 de lei. In schimb, mult mai avantajoasa este achizitionarea solutiilor lifetime intrucat costurile sunt amortizate in scurt timp si incep de la 999 de lei si ajung pana la 1499 lei.

Descopera totul online

La S2S vei descoperi tot ce te intereseaza cu privire la gestiunea hotelului, iar toate informatiile sunt disponibile online, manual, brosura, Q&A, dar beneficiezi si de suport online, motiv pentru care iti va fi foarte comod sa te documentezi si sa iei deciziile inspirate. Mai mult, poti solicita oricand sprijinul echipei pe care o gasesti aici pentru a te lamuri suplimentar daca este cazul.