Timisoara

Anunt Gold Uleiuri esentiale de la Clinica Naturell din Timisoara

Clinica Naturell din Timisoara comercializeaza uleiuri esentiale de Lavanda, Menta, Lamaie, Tamaie, Melaleuca, Oregano, Breathe, On Guard, Zengest, deep Blue, Balance si Portocala. Uleiurile esentiale sunt volatile, pure, extrase din plantecu proprietati teraputice.

Solutia pentru buze uscate

Detalii anunt

Telefon
0743072670
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
898

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Solutia pentru buze tot timpul deshidratate este una singura: de a renunta la folosirea balsamurilor de buze care contin emulsifianti si ca prin farmec buzele Dvs vor ramane hidratate tot timpul.

Balsamul de buze de la Dermaviduals are - asa cum Dvs si banuiti deja - o formula lipsita complet de emulsifianti. Daca ati folosit o vreme indelungata produse de ingrijire a buzelor care contin emulsifianti, bariera de protectie a pielii Dvs va fi deja foarte deteriorata. In acest caz va trebui sa aplicati balsamul de buze de la Dermaviduals de mai multe ori pe zi pana ce bariera de protectie a pielii va fi complet refacuta. O data ce aceasta bariera s-a reparat veti putea folosi balsamul de buze de la Dermaviduals doar de 2 ori pe zi, dimineata si seara, in cadrul rutinei zilnice de ingrijire a pielii.

Asadar, daca folositi un produs cosmetic care va usuca pielea, cautati sa ii cititi eticheta cu atentie si veti gasi intotdeauna vinovatul in prezenta emulsifiantului. Iar daca pielea Dvs este si una sensibila, efectul de uscare va fi cu atat mai pronuntat.

Optati asadar doar pentru produse de ingrijire lipsite de emulsifianti - si toate produsele Dermaviduals au ZERO EMULSIFIANTI!

In cazul in care ati utilizat o veme indelungata produse pe baza de emulsifianti trebuie sa luati in considerare faptul ca acesti emulsifianti s-au acumulat deja in pielea Dvs. De aceea atunci cand veti incepe sa folositi produse fara emulsifianti efectele pozitive nu vor putea aparea chiar peste noapte. Va trebui insa doar sa fiti consecvente si sa aveti putina rabdare, intr-un termen de 2 pana la 6 saptamani veti observa cu siguranta o imbunatatire clara a gradului de hidratare a pielii.

Balsamul de buze de la Dermaviduals este transparent pentru ca el nu contine nici un fel de pigment. Nu contine nici uleiuri minerale, nici silicoane, nici conservanti! In compozitia sa exista doar o gama variata de ceara naturala: unt de shea, ceara de carnauba (sau ceara braziliana), ceara de albine si propolis.

Are un miros usor si placut de propolis.

Filtre anunt

Facilitati: Machiaj

Anunt Platina Tratament pentru acnee Tarda by Salon Dermocenter

Tratament pentru acnee Tarda by Salon Dermocenter - tel. 0743072670 - Acneea tarda presupune o procedura de tratament speciala realizata cu ajutorul cremelor DMS atent combinate cu ulei de in nanoparticule, ulei de primule, lipozomi de drojdie, vitamina A nanoparticule si ulei de avocado.