Timisoara

Soluții pentru funcția Screen Mirroring

Soluții pentru funcția Screen Mirroring

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
686

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Display-ul telefonului mobil devine mai performat pe zi ce trece, dar pentru cei mai mulți utilizatori, experiența pe marele ecran este locul unde adevărata acțiune este la locul ei de cinste. Chiar dacă telefonul dispune de rezoluții de înaltă definiție (HD) sau chiar quad HD, totuși acesta nu se poate compara cu un televizor de ultimă generație atunci când vine vorba de impactul vizual cât și caracteristici precum sunetul high definition. Desigur, există modalități pentru a partaja conținut din telefon pe televizor, cu ajutorul funcție screen mirroring ce poate fi realizată în mai multe moduri.

Cele mai bune soluții sunt:

1. HDMI (interfață multimedia de înaltă definiție)
HDMI este denumit regele conectării telefonului la televizor sau orice alt tip de display. Tot ce trebuie să faci este să conectezi telefonul folosind un cablu micro USB-HDMI. Desigur, cât de departe vei fi dispus să stai față de televizor va depinde de lungimea cablului HDMI.

2. MHL (mobile high-definition link)
MHL nu este o tehnologie la fel de cunoscută ca HDMI, dar MHL este probabilcea mai utilă soluție pentru partajarea conținutului din telefon pe televizor. Cu ajutorul unui docking station MHL îți poți conecta telefonul la un controller de gaming wireless sau un kit tastatură și mouse, pentru a controla acțiunea de petelevizor, similar cu experiența unei console sau a unuidesktop PC. De asemenea, cu ajutorul unui adaptor sau cablu MHL, poti dispune de o funcție extrem de utilă având în vedere cât de repede se consumă bateria telefonului: acesta îți va încarca telefonul în timp ce stă este conectat latelevizor.
Majoritatea televizoarelor de ultimă generație dispun de conectivitate Wi-Fi. Acest lucru îți permite să te conectezi la routerul Wi-Fi, fără a fi nevoie de un alt cablu. În cazul în care televizorul nu dispune de conectivitate Wi-Fi, există posibilitatea să te conectezi la routerul wireless printr-un cablu de rețea.
Pentru partajarea fișierelor sau a filmelor cu definiție standard, majoritatea routerelor Wi-Fi sunt mai mult decât adecvate. Cu toate acestea, dacă vrei să partajezi fișiere HD prin rețea, optezază pentru un router Wireless N. Aceste routere oferă viteze mari de transfer cât și o lățime de bandă mai largă pentru conținutul HD.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent