Timisoara

Spectacol de magie, ateliere de creatie si teatru de papusi, in week-end-ul dedicat copiilor

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
567

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Copiii vor avea parte de o după-amiază desâmbătă magică, la Iulius Timişoara. De la ora 16.00, cei mici sunt invitaţi la spectacolul „Vino în lumea magică a lui Lorenzo-Cristian”, care le va stârni curiozitatea şi amuzamentul. Evenimentul va avea loc la food-court şi este pregătit de magicianul Lorenzo-Cristian, un iluzionist de top din România și printre cei mai buni la nivel european.

Duminică este timpul pentru o nouă întâlnire cu teatrul de păpuşi. De la ora 12.00, în food court, marionetele vor istorisi celebrul basm scris de Petre Ispirescu „Prâslea cel Voinic şi merele de aur”.

Modelăm iepuraşi şi ne distrăm! Aceasta este invitaţia adresată prichindeilor, de Iulius Mall, pentru după-amiaza de duminică. În aşteptarea sărbătorilor pascale, copiii vor învăţa de la Chef Georgeo Andreisă modeleze iepuraşi simpatici şi dulci, din pastă de zahăr. Atelierele de creaţie sunt programate în două serii, de la ora 17.00, respectiv 18.00, şi vor avea loc în food court. Numărul copiilor participanţi la fiecare serie este de 25, iar înscrierile se fac în ordinea sosirii celor mici.

Până pe 14 aprilie, Urecheatul îi așteaptă pe cei mici să găsească ouăle colorate ascunse în coșulețele din Labirintul Iepuraşului, situat în zona Intersport. La finalul aventurii, copiii vor fi răsplătiți cu ciocolată. Labirintul este deschisde luni până vineri, în intervalul orar 15.00 – 19.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 13.00 - 19.00.

Copiii pot participa și la o tombolă, al cărei mare premiu este un ou gigant de ciocolată belgiană Leonidas, care cântărește 8,5 kg. La intrarea în „Labirintul Iepurașului”, fiecare copil primește un ou de hârtie, iar pe spatele acestuia va trebui să realizeze povestea Sărbătorilor Pascale, așa cum și-o imaginează. Câștigătorul va fi desemnat, prin tragere la sorți, pe 14 aprilie şi va putea împărți cu prietenii și familia oul gigant din ciocolată belgiană Leonidas.