Timisoara

Spectacol de muzica folclorica si Targ de cadouri pe 1 decembrie

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
694

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pe 1 decembrie, Iulius Timişoara te invită să sărbătoreşti româneşte! Şi pentru că debutează luna surprizelor şi a cadourilor, evenimentele speciale vor continua la Iulius întregul weekend.

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită la Iulius Timişoara cu dansuri şi cântece folclorice. Spectacolul dedicat românilor va avea loc vineri, 1 decembrie 2017, de la ora 15.00, în food court. Prichindeii de la Palatul Copiilor au pregătit cele mai frumoase cântece, iar Asociaţia Culturală Ghiocelul va delecta publicul cu dansuri populare. În plus, cei care doresc să savureze preparate tradiţionale româneşti sunt aşteptaţi la restaurantele Oro Toro, Papri şi Kartofell, din food court.

Luna decembrie debutează la Iulius Mall cu Târgul Cadourilor de Moş Nicolae. În așteptarea sărbătorilor de iarnă, clienţii sunt invitați să descopere propuneri de daruri pentru toate preferințele. Organizat la demisolul mall-ului, începând de vineri, târgul reuneşte 40 de expozanţi, care s-au pregătit cu cele mai frumoase şi inspirate idei de cadouri. Vor găsi la mall decoraţiuni de iarnă, felicitări handmade, coroniţe decorative, tradiţionalele beţe de Moş Nicolae, precum şi delicioase produse bănăţene preparate după reţete vechi. Târgul poate fi vizitat la Iulius Mall până pe 6 decembrie inclusiv.

Duminică, cei mici sunt invitaţi, din nou, la teatru de păpuşi. Îndrăgita întâlnire cu lumea poveştilor istorisite de marionete va avea loc de la ora 12.oo, în food court, când este programată piesa „Cenuşăreasa”.