Timisoara

Sport si implicare sociala „Pentru Voi”

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 8 ani si 6 luni
Vizualizari
684

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fundaţia „Pentru Voi” a organizat sămbătă 28 iunie 2014, la Clubul Helios Sport, un eveniment sportiv cu scop caritabil: Mini Maratonul „Pentru Voi” - „Aleargă şi ajută persoanele cu dizabilităţi intelectuale”. Scopul evenimentului a fost promovarea incluziunii în comunitate a persoanelor cu dizabilitati intelectuale, a unui stil de viaţă sănătos prin mişcare, precum şi strângerea de fonduri pentru susţinerea serviciilor sociale oferite celor 200 de beneficiari ai Fundaţiei „Pentru Voi”.

Evenimentul a avut programate două activităţi sportive:
Prima, o competiţie de alergare „Aleargă Pentru Voi”, unde şase echipe ale companiilor înscrise Hella Romania, Saguaro Technology, Kromberg & Schubert Romania TI, TRW Automotive, Haufe-Lexware şi FM România s-au întrecut pe o distanţă de 2,5 km în jurul Stadionului „Dan Păltinişanu”. Locul I a fost câştigat de cei cinci tineri ai echipei Kromberg & Schubert Romania TI, urmaţi pe locul II de Haufe-Lexware şi pe locul III de Saguaro Technology.

Cea de-a doua activitate, „Pendalează Pentru Voi” a reprezentat o plimbare cu bicicleta pe acelaşi traseu ca cel al alergării şi au participat cinci echipe formate atât din companii, cât şi din familii şi persoane care au dorit să susţină Fundaţia „Pentru Voi”. Dupa aceea a urmat o şedinţă de zumba cu instructorul sportiv Melania Omescu şi o demonstraţie de karate cu senseiul Florin Boca, ambii voluntari de nădejde ai fundaţiei.

Toţi cei 45 de participanţi la Mini Maratonul „Pentru Voi” au fost premiaţi cu diferite cadouri precum vouchere la înot şi zumba, bidonaşe pentru apă, seturi pentru biciclişti, ochelari de soare, brelocuri şi palete de joc. Mulţumim sponsorilor Club Helios Sport, Samdam Gifts, SC Smart Mode App SRL, Elite PromoService SRL, Arena Aqua Sport, Segafredo şi Ursus Breweries.

„Mini Maratonul Pentru Voi reprezinta o premieră pentru fundaţia noastră si ne bucuram ca au domnit fair play-ul şi buna dispoziţie. Suntem încântaţi de modul în care companiile au răspuns pozitiv iniţiativei noastre. Sperăm că la anul vom avea şi mai mulţi participanţi şi că Mini Maratonul „Pentru Voi” va deveni o tradiţie frumoasă a Fundaţiei „Pentru Voi”, a declarat Laila Onu, director executiv.