Timisoara

SportGuru Timisoara - 21 K

SportGuru Timisoara - 21 K

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
985

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 5 mai 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

A 3-a editie SportGuru Timisoara 21k. Half Marathon, Cros 10k, Cros 3k, Kids race.

Te așteptăm să alergăm împreună la cele 4 ANTRENAMENTE oficiale SportGuru Timisoara 21k 2019, evenimente organizate cu ajutorul prietenilor de la MEB Run TM!
Cel de-al treilea antrenament este programat pe 20 APRILIE, ora 11, iar locul de întâlnire este parcarea din fața Grădinii Zoologice din Timișoara.

Ultima pregătire înainte de concurs este programată pe 2 MAI, ora 20, iar locul de întâlnire este parcarea din fața Grădinii Zoologice din Timișoara.

Vom alerga 6,8 km (distanța unei bucle). Acesta va fi cel mai greu antrenament din serie. Planul este următorul: facem încălzirea, apoi ne împărțim în grupuri de alergători de viteze relativ similare. În cadrul fiecărui grup, vom forma câte un "trenuleț"; alergătorul de la trenă face trei ruperi de ritm aleatorii, când și cum vrea, anunțate sau nu, pe ce distanță și la ce ritm vrea (nu e neapărat să meargă în 100%, ideea e să diversificăm cât mai tare). Ceilalți din grup trebuie să facă tot ce pot să rămână cu el. După trei ruperi, trece în spate și următorul trece la trenă și tot asa, până se rulează toți din grup. E un antrenament greu, dar foarte fain!

Harta traseului: https://www.plotaroute.com/route/759782

Dacă participi la 3/4 sau 4/4 antrenamente, ești înscris automat în tombola de la finalul perioadei (câștigătorii vor fi premiați la antrenamentul din 2 mai cu produse oferite de SportGuru.ro).

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta