Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Sportul pentru toti la gradinite

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 8 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
1504

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti, impreuna cu Directia pentru Sport a Judetului Timis si Directia de Sanatate Publica Timis a demarat campania "Miscarea pentru Sanatate 2009". Primul eveniment este consacrat prescolarilor, iar cea dintai actiune a avut loc marti, 10 noiembrie, la Gradinita cu Program Prelungit nr. 24, din cartierul Ronat.
In cadrul seriei de evenimente ce se vor desfasura in gradinitele din judet vor fi implicati activ studenti ai Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii de Vest, care vor sustine pentru cei mici lectii de educatie fizica. La actiunea programata marti, la Gradinita 24, invitata speciala a fost Lavinia Milosovici, multipla campioana la gimnastica.
Urmatorul popas al campaniei va fi Gradinita nr. 29 (Calea Sagului), in data de 11 noiembrie, iar doua zile mai tarziu gazda va fi Gradinita din localitatea Belint. Pe langa lectia de sport pe care o vor primi, cei mai norocosi sase dintre copii vor intra in posesia unei biciclete, oferita drept premiu de catre Directia de Sanatate Publica Timis.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro