Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro

Spribe Gaming - Prin ce inovează acest provider de software industria jocurilor de noroc online?

Spribe Gaming - Prin ce inovează acest provider de software industria jocurilor de noroc online?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
541

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fiecare domeniu are câteva companii care au reușit să marcheze industria respectivă la un moment dat, care au reușit să se impună prin lansarea unui produs sau serviciu revoluționar. iGaming-ul este o zonă de mare interes, a cărui contur și conținut a fost schimbat frecvent de-a lungul veacurilor. Acest lucru s-a întâmplat, în principal, datorită dezvoltării tehnologiei, dar și datorită schimbărilor nevoilor și preferințelor jucătorilor.

Spribe Gaming este un provider de software care a fost fondat de-abia în Noiembrie 2018, lansând jocul său (încă) de top, Aviator, în Ianuarie 2019. Acest titlu are o construcție deosebită, care nu se aseamănă deloc cu alte jocuri. Pentru a te convinge, poți căuta jocuri păcănele ca Aviator, însă vei observa că cele similare, au totuși destul de multe elemente diferite.

Spribe și Aviator în România


Într-un timp foarte scurt, Spribe Gaming a reușit să se impună extrem de puternic în industrie, făcând jucătorii foarte curioși asupra întregului său portofoliu, dar și asupra planurilor de viitor pe care le are compania. În momentul de față, pe piața locală, acest provider oferă doar celebrul joc Aviator, un mini-joc cu un RTP de 97%, ce poate fi accesat de pe orice tip de dispozitiv.

Spre deosebire de alte jocuri de casino din România, Aviator conține multe elemente de socializare, ca versiunile din secțiunile de Live. Pe lângă faptul că poți vorbi pe chat cu alți participanți, ai posibilitatea să vezi în timp real pariurile plasate de aceștia, dar și să consulți statistici constant reactualizate, pentru a putea lua o decizie cât mai bună.

În plus, este important de adus în discuție și formatul jocului. El nu este asemenea unui video slot, având o construcție, o interfață, diferită. Primul pas este să plasezi unul sau maxim două pariuri, pe sumele pe care le consideri potrivite. După ce runda a început, avionul va avea un timp necunoscut până când va decola. Pe măsură ce se îndepărtează mai mult de punctul de pornire, crește și valoarea multiplicatorului care se va aplica asupra mizei tale.

Folosindu-ți instinctul și aplicând tehnici de joc pe baza statisticilor, alege un moment cât mai potrivit când să îți “închei” pariul. Ideal este să aștepți suficient de mult pentru a avea un profit cât mai mare, dar să nu aștepți până când avionul decolează, deoarece asta înseamnă că vei pierde investiția. Adrenalina este extrem de mare, mai ales pentru că se poate ajunge de la valoarea de x1.02 credite și până la peste x100 credite. Regulile jocului Aviator sunt simple, iar o rundă durează destul de puțin.

Planuri de viitor pentru Spribe Gaming

După cum spuneam, acest provider are un potențial extrem de mare, lucru dovedit prin creativitatea și curajul de a ieși cât mai mult din tiparele clasice ale jocurilor de noroc. Majoritatea titlurilor din portofoliul său sunt catalogate ca “Turbo Games”, fiind un mix de modern și clasic, special construite pentru a targeta jucătorii generației Y (așa cum este menționat pe site-ul oficial al furnizorului).

Este greu de prevăzut care sunt planurile de viitor ale Spribe Games, deoarece este vorba de o companie cu numeroase concepte unice, ce se observă în titlurile sale deja lansate, ca Mines, HiLo, Plinko, Hot Line și nu numai. Prin toate aceste inovații, furnizorul își crește constant publicul, cucerind jucătorii cu concepte ieșite din comun.

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro