Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Stand-up magic cu Andrei Xmas

Detalii eveniment

Telefon
0741142249
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
1817

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 30 mai 201420:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Nu vor fi porumbei, asistente în cuști sau tigrii tăiați în două, dar toate acestea vor fi înlocuite de un spectacol interactiv de magie susținut de Andrei Xmas. Spectacolul se va desfășura vineri, 30.05.2014, începând cu ora 20:00, în cadrul Casei Tineretului din Timișoara.

Deși iubește arta decepției și înțelege iluziile de la o vârstă fragedă, Andrei și-a dedicat doar ultimii 5 ani din cei 24 ai săi practicării magiei, restul rezervându-i artei de a arăta bine. În prezent, datorită unei o doze delicioase de narcisism și combinând cele două abilități, spectacolele lui împachetează atât numere de comedie, cât și iluzii ce aduc a paranormal, pline de mici subtilități psihologice camuflate sub un zâmbet plin de șarm.

Stilul stand-up magic nu folosește o recuzită foarte mare, bazându-se pe capacitatea magicianului de a interacționa cu publicul. Acest gen de show nu este static, implicând participarea activă a spectatorilor.

Spectacolul îmbină elemente de umor cu multe momente surpriză, ținând publicul cu gura până la urechi, conținând elemente puternice de mentalism, precum cititul minții spectatorilor, dar și premii în bani, pantofi sau banane... toate acompaniate de lecții despre manipulare socială, lecții de fericire și mici doze de imposibil.

Prezența la eveniment se va face pe baza unui bilet în valoare de 15 RON care poate fi achiziționat de la locație.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro