Timisoara

Stanton Warriors

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
1027

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 15 noiembrie 201422:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Sâmbătă, 15 noiembrie 2014, de la ora 22.00, parcarea subterană a IULIUS MALL TIMIȘOARA se va transforma în cea mai cool zonă de petrecere. Electric Castle vine cu Stanton Warriors la Timișoara pentru un nou Promo Party. Înainte și după show-ul Stanton Warriors, Alex Chronic și Madliquid vor menține atmosfera electrizantă. Până la ora 00.00 intrarea costă 20 lei şi 30 de lei după.

În 2001, Stanton Warriors au adus pe piaţa muzicală un sound fresh prin intermediul compilaţiei „Stanton Sessions”, semnată XL RECORDINGS. Într-un timp scurt, Stanton Warriors au devenit cei mai hot producători de pe planetă, fiind primul „breakbeat act” care a semnat cu un label major.

Cel de-al treilea album, „Stanton Session Vol. 3”, a fost cel mai bine vândut şi a primit calificativul „5 din 5” din partea iDJ. Ultimul album, lansat în martie 2011, „The Warriors”, a primit premiul „Best Album” din partea Breakspoll. Mark Yardley şi Dominic B, cei doi care compun Stanton Warriors, sunt stabiliţi în West London, unde conduc cu succes propriul studio de înregistrări şi label-ul Punks.

Cel de-al treilea lor album, Stanton Session Vol. 3, a fost cel mai bine vândut şi a primit calificativul “5 din 5”, din partea iDJ. Ultimul album, lansat în martie 2011, “The Warriors” a primit premiul “Best Album” din partea Breakspoll.

Logo-ul şi designul folosit pe materialele lor, e munca renumiţilor artişti de graffiti – SheOne şi Rough – cel de-al doilea dintre ei câştigând un premiu pentru designul creat pentru single-ul Stanton Warriors – “Da Antidote”.

STANTON WARRIORS sunt cunoscuţi pentru lansarea de set-uri promoţionale gratis pe website-urile lor, unde se pot găsi şi materiale video ale artiştilor. Momentan, cei doi sunt stabiliţi în West London, unde conduc cu succes propriul lor studio de înregistrări şi label-ul Punks.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta