Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Stăpânul inelelor - aventura eroică

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 7 ani si 10 luni
Vizualizari
1097

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 25 iulie 201719:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită marți, 25 iulie 2017, de la ora 19:00, să participați la o prelegere filosofică intitulată Stăpânul inelelor - aventura eroică.
Prezintă: Monica VARGA
Loc de desfășurare: AMBASADA, str. Anton Seiller, nr. 2


Care este sensul vieții? e întrebarea tot mai prezentă pe buzele oamenilor… și, deși ar trebui să ne bucure o astfel de trezire individuală generalizată în unele locuri de pe planetă, asistăm aparent neputincioși la eșecul secolului tehnologiei în a formula răspunsuri pertinente. Ce ne lipsește dacă avem de toate? Unde trebuie să mergem pentru a găsi răspunsul, dacă deja am văzut toate locurile din această lume? Ce nu știm din secretele acestei vieți pe care o trăim cu impresia că o cunoaștem în totalitate?
Frumosul mit creat de J.R.R. Tolkien, ne stimulează să ne regândim tiparele mentale pe care ne-am construit viața și să combatem propriile slăbiciuni prin recucerirea și întărirea valorilor pierdute sau prăfuite. Pentru ca acest demers să se poată realiza, vom aborda următoarele teme:
Frăția inelului – aventura individuală și aventura socială
Din Comitat spre MinasTirith – harta interioară a ființei umane
Valaria și Mordor – potențiale ale exprimării umane
Coroană sau inel – asumarea responsabilității sau cedarea tentației.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro