Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Start in Cupa Poli 2019 - Sase saptamani de sport si gaming

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
596

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Start în Cupa Poli 2019
Șase săptămâni de sport și gaming

În 10 aprilie 2019, la ora 12:00, pe Stadionul Știința s-a dat startul celei de-a XXII-a ediții a Cupei Poli, o competiție ce reunește mai multe întreceri sportive și de gaming, organizată de Liga Studenților din Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică a Universității Politehnica Timișoara (LSFEE). Circa 200 de studenți au sărbătorit cea de-a XXII-a ediție a competiției printr-un maraton de 22 de ture de stadion, câte una pentru fiecare an de existență a concursului.
Competiția reunește studenți și elevi dornici să se confrunte atât pe terenul de sport, cât și în fața calculatorului, în competiții online.
Sub sloganul „Play, Fight & Win”, Cupa Poli promovează ideea de competiție, spirit de echipă, comunicare și fair-play, participanții având posibilitatea să îmbine efortul fizic cu cel intelectual. Cupa Poli pune la dispoziție în acest an zece competiții potrivite atât iubitorilor de sport cât și de gaming.
„Cupa Poli” a devenit, prin ediţiile precedente, mai mult decât o competiţie, a devenit terenul de sport al tuturor tinerilor care au ales să îşi petreacă timpul în mod constructiv, investind energia specifică vârstei în competiţie, contribuind la sănătatea lor şi la dezvoltarea personală.
Cupa Poli se desfășoară în perioada 10 aprilie - 20 mai 2019, având în program următoarele concursuri:
1. Fotbal - 13 Aprilie-11 Mai
2. Biliard - 13-14 Aprilie
3. CS:GO - 13-14 Aprilie
4. FIFA - 20-21 Aprilie
5. PUBG - 20-21 Aprilie
6. Tenis de Masă - 11-12 Mai
7. Tenis de câmp - 11-12 Mai
8. League of Legends - 11-12 Mai
9. Baschet - 18-19 Mai
10. Freeruning - 18-19 Mai

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro