Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Startup Weekend Timişoara editia a 5-a

Startup Weekend Timişoara ediţia a 5-a

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 8 ani si 4 luni
Vizualizari
831

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Startup Weekend se întoarce în această primăvară, la Timişoara, cu cea de-a cincea ediţie. Evenimentul va avea loc în perioada 15-17 Aprilie într-o locaţie cu totul specială care îmbină utilul cu plăcutul.În acest an, sunt aşteptaţi cei mai entuziasmaţi şi dornici oameni de a crea, timp de 54 de ore, un startup pornind de la o simplă idee. Persoane înteresate de antreprenoriat din diverse domenii profesionale vor lucra în echipe pentru a ajunge de la idee la un produs sau serviciu. La Startup Weekend, aceştia vor învăţa cum să îşi valideze idea, să folosească un model de business canvas şi vor fi îndrumaţi de mentori cu experienţă în antreprenoriat.

Conceptul de Startup Weekend este de origine americană şi a fost implementat în peste 100 de ţări. În România, evenimentul a luat amploare din 2010, iar acum se organizează în cele mai mari oraşe, printre care se numără şi Timişoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Iaşi, Braşov, Oradea şi Bucureşti.

Ajuns la a cincea ediţie în Timişoara, Startup Weekend continuă să vină în ajutorul pasionaţilor de antreprenoriat. De asemenea, comunitatea formată de participanţi şi mentori a crescut şi este într-o continuă dezvoltare. Prin acest eveniment, socializarea, buna dispoziţie şi lucrul în echipă sunt aduse într-un singur loc pe parcursul unui weekend.

Facilitatoarea din acest an de la Startup Weekend este Kathleen Fritzsche (Germania, Stuttgart), co-fondatoarea primului accelerator din Stuttgart. Facilitează evenimente de Startup Weekend din întreaga lume începând din 2013.

Înscrierile se pot realiza pe site-ul evenimentului: http://bit.ly/SWTimisoara5Communities

Oamenilor nu le este familiar conceptul de Startup Weekend. De aceea noi organizăm 3 pre-event-uri. Primul dintre acestea este la cafeneaua Ambasada în data de 2.03.2016 începând cu ora 19:00. La acest pre-event se va răspunde la toate întrebările cu referire la ceea ce reprezintă Startup Weekend, global dar şi în România. Intrarea este gratuită şi poate participa oricine doreşte şi este interesat de acest eveniment.

Mai multe detalii se pot găsi: http://bit.ly/SWTimisoara5Pre-event
Pentru mai multe informaţii sau nelămuriri nu ezitati sa ne contactati fie online fie pe facebook: http://bit.ly/SWTimisoaraPagehttp://bit.ly/EventSWTimisoara5

“Startup Weekend Timişoara este locul în care de-a lungul timpului am reuşit să creştem o comunitate strânsă de antreprenori. Este evenimentul care te ajută să înţelegi ce înseamnă antreprenoriatul cu adevărat, care sunt obstacolele care apar în fazele incipiente ale unui startup şi modul în care le depăşeşti, toate acestea cu ajutorul unui mix de mentori experimentaţi.” - Andrei Munteanu, organizator SWTimisoara.

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii