Timisoara

Stima de sine a copilului tau

Stima de sine a copilului tău

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 ani si 2 saptamani
Vizualizari
1014

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 10 decembrie 201610:00-14:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Pentru prima dată la Timișoara, expertul în parenting Otilia Mantelers va susține în data de 10 decembrie 2016 conferința: ”Stima de sine a copilului tău”.

Majoritatea părinților își doresc pentru copiii lor tot ce e mai bine: putere interioară, un înțeles al existenței, relații pline de sens cu cei din jur, succes la școală și la locul de muncă. Le doresc, în principal, fericire! Nu este nimic neclar legat de ce ne dorim pentru copiii noștri!
Întrebarea cea mai arzătoare este cum să îi ajutăm pe copii să obțină toate lucrurile acestea pe care ne dorim să le aibă?
Studiile recente arată că reușita copilului tău este direct proporțională cu stima lui de sine. Iar diferența dintre copiii / adulții care funcționează la capacitatea lor maximă și cei care trec prin viață neexplorând-o este dată de gradul său de stimă de sine.
Dar ce este stima de sine? Este felul în care o persoană se simte față de sine. Este felul în care se percepe pe sine și se place. Când ai sentimentul acesta, te bucuri că tu ești tu! Stima de sine nu trebuie confundată cu atitudinea de a fi „increzut” sau cu disprețul. Disprețul este un fel de a masca lipsa stimei de sine, de fapt. Atunci când ai stimă de sine, nu îți mai pierzi timpul încercând să îi impresionezi pe ceilalți, fiindcă știi că ai valoare.
------------------------------------------------
SÂMBĂTĂ, 10 decembrie 2016, între orele 10:00 – 14:00 (programul include coffee break)
UNDE? la Filarmonica Banatul.

* Înscrierile până pe 27 noiembrie 2016 (inclusiv): 120 lei/persoană, 200 lei/cuplu;
* Tarif întreg din 28 noiembrie 2016: 150 lei/persoană.
Vă puteți înscrie utilizând linkul http://bit.ly/2ff0zGc

Pentru oferte personalizate, vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa artainnori@gmail.com.

------------------------------------------------
Otilia Mantelers este Instructor Parenting by Connection, trainer de Playful Parenting, psiholog în formare și specialist în joacă terapeutică cu copiii de la 0-10 ani și este unul dintre cei mai cunoscuți formatori de parenting din România prin cursurile sale de parenting: Joc și emoție, Rivalitate între frați, Limite și cooperare în relația părinte copil, Agresivitatea copiilor, și acum, pentru prima dată în Timișoara cu Stima de sine a copilului tău.