Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Storytelling in Action

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
1087

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Proiectul reuneşte 20 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani, din România, Letonia, Cehia, Portugalia și Bulgaria, care vor petrece 7 zile împreună în Timișoara. În cadrul proiectului european ”Storytelling in Action”, finanțat prin programul Erasmus Plus, tinerii vor experimenta diferite metode de educație non-formală: Storytelling, Animație Socio Educativă, Flash Mob, Cafenea Publică, Facilitare Grafică, Drumming. Un mare accent va fi pus pasiunilor acestora și modului prin care tinerii pot deveni proactivi în comunitatea în care locuiesc prin activitățile care îi pasionează.

Vor organiza și facilita ateliere de Storytelling în cadrul unei instituţii de protecţie a minorilor, vor crea un Flahs Mob în centrul orașului pentru a invita trecătorii la proactivitate. Vineri, în data de 3 Iulie 2015, orele 18:30 vor participa la o Cafenea Publică, la librăria Cartea de Nisip împreună cu alți tineri din comunitatea timișoreană unde se va discuta despre importanța pasiunilor, multiculturalitate, povești și arta de a povesti și cetățenie activă.

Asociaţia Babel Education este un ONG înființat de profesorii Babel Center și Babel Junior care, unindu-și forțele și entuziasmul, doresc să contribuie la o schimbarea în educație în comunitatea noastră.

Considerăm munca noastră ca o contribuție la progresul personal al fiecărui individ indiferent de vârstă sau clasă socială. Îi ajutăm să-și dezvolte abilități, să-și însușească valori care le vor îmbogăți în mod constant viața.
Proiectele noastre sunt realizate cu ajutorul voluntarilor de toate vârstele, bucuroși să participe alături de noi la această schimbare.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro