Timisoara

Straini in noapte

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
18667

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 1 octombrie 201919:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Un actor fără vârstă, etern seducător, și un spectacol care continuă să-și fascineze spectatorii: prima reprezentație din noua stagiune a comediei romantice ‟Străini în noapte‟ îl va readuce la Timișoara, în fața numeroșilor săi admiratori, pe Florin Piersic, împreună cu actrița Medeea Marinescu.

Ei vor juca spectacolul regizat de Radu Beligan,pe scena Operei Naționale Române din Timișoara. Deținător al unor incontestabile recorduri de public și longevitate, spectacolul are o ilustrație muzicală realizată de ilustrul flautist Ion Bogdan Ștefănescu, decorul este opera lui Puiu Antemir, iar costumele sunt creația renumitului designer Irina Schrotter.

În comedia romantică scrisă de Eric Assous, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în amurgul vieții sentimentale și care, în absența soției, își începe noaptea într-un bar, de unde pleacă spre casă însoțit de Juliette (rol interpretat de actrița Medeea Marinescu), o femeie tânără și senzuală, ce-și învăluie identitatea într-o bizară țesătură de minciuni și secrete. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viața.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta