Timisoara

Studentii arhitecti de la Universitatea Politehnica Timisoara isi expun munca

Detalii expozitie

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
575

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 10 ianuarie 201915:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Studenții de la Arhitectură proiectează scaune... culturale

Studentii anului VI de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, împreună cu cadrele didactice coordonatoare (arh. Cristina-Maria Povian, arh. Mihai Donici), organizează vernisajul expoziției - SIT WITH ME... in Timișoara European Capital of Culture - pentru a prezenta lucrările realizate în cadrul Proiectului de Amenajări Interioare. Evenimentul va avea loc în holul central al Bibliotecii UPT, în data de 10 ianuarie 2019, începând cu ora 15:00.
Studenții Facultății de Arhitectură și Urbanism nu sunt la prima expoziție de acest gen. În urmă cu un an, aceștia au avut de realizat un taburet, de la concepție până la forma finală. De data aceasta au avut ca temă realizarea unui scaun ușor de transportat, destinat evenimentelor culturale organizate pentru proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021.
Expoziția e o provocare interesantă pentru studenții care, până acum, au fost obișnuiți să lucreze mai mult pe hârtie sau pe calculator. Faptul că lucrările lor sunt expuse într-un spațiu cu o vizibilitate din ce în ce mai mare reprezintă și un util feed-back pentru studenții aflați în an terminal, care vor putea astfel să interacționeze cu posibili viitori clienți.

Filtre expozitie

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta