Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Studentii pasionati de aplicatii mobile, in concurs

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
490

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Studenții pasionați de aplicații mobile, în concurs

Departamentul de Calculatoare și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnica Timișoara organizează luni, 21 ianuarie 2019, începând cu ora 17:00, la Centrul de Conferințe al UPT, cea de-a VII-a ediție a Sesiunii de comunicări studențești pentru aplicații mobile. Competiția e dedicată dezvoltatorilor de aplicații mobile și a fost concepută în primul rând pentru studenții Departamentului de Calculatoare și Tehnologia Informației din cadrul UPT.
Evenimentul se organizează anual în sesiunea de iarnă, în luna ianuarie, și își propune ca țintă mult mai largă să crească și să-i atragă pe tinerii pasionați de programarea aplicațiilor mobile, atât din Timișoara, cât și la nivel național.
Concursul nu urmărește să impună un anumit nivel de dificultate sau complexitate a proiectelor, ci caută idei valoroase. Anul acesta, concursul va fi organiyat pe două secțiuni, cu criterii și clasamente separate de evaluare: Aplicații Utility & Lifestyle și Jocuri și aplicații de divertisment. În cadrul celor două secțiuni ale sesiunii vor fi prezentate proiectele selectate din proiectele de semestru pregătite în cadrul disciplinelor Sisteme mobile și aplicații, Programarea sistemelor mobile și Mobile systems and applications.
Studenţii vor prezenta juriului o serie de aplicaţii mobile interesante, printre care menţionăm una de parcare a maşinii în Timişoara, alta de condus un smart-car, de streaming, manager de cumpărături, o platformă de donat sânge, de gestiune a bicicletelor dintr-un oraş, de detecţie din aer a violenţei urbane, realizare de adunări spontane, creare de muzică prin mişcarea telefonului, manager de evenimente muzicale sau o aplicaţie care notifică utilizatorul despre obiectivele turistice din jur.
Juriul va fi format din persoane din comunitatea antreprenorială, cea academică și cea a dezvoltatorilor cu experiență în domeniul aplicațiilor mobile.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro