Timisoara

Studentii UPT au cuvantul: evaluarea procesului didactic

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
365

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Studenții UPT au cuvântul: evaluarea procesului didactic

La Universitatea Politehnica Timișoara a început evaluarea procesului didactic de către studenți, care se va realiza în perioada 21-29 Noiembrie 2018. Evaluarea se desfășoară online, prin intermediul platformei electronice ee-PRO-D.
Procesul începe la nivelul decanatelor facultăților, acestea punând la dispoziția studenților coduri specifice pentru fiecare disciplină selectată pentru evaluare. Evaluarea se realizează prin accesarea anonimă de către studenți a site-ului http://eeprod.upt.ro/eval , introducerea codului de acces și evaluarea propriu-zisă prin răspunsuri la întrebările din chestionar.
În acest semestru se vor evalua disciplinele aferente semestrului II al anului universitar 2017-2018. Ulterior, la nivelul departamentelor, se vor analiza rezultatele pentru fiecare disciplină.
Îmbunătăţirea procesului didactic, care reprezintă o preocupare permanentă a conducerii Universităţii Politehnica Timişoara, este şi scopul principal al acestei activităţi.
Platforma online pe care a fost derulată evaluarea a fost creată de un colectiv din cadrul UPT, cu consultarea studenţilor.