Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Studentii de azi, profesionistii de maine

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 4 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
760

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Președintele Federației Române de Rugby (FRR), Hari Dumitraș, a declarat marți pentru AGERPRES că oricând se poate face o carieră sportivă, totul depinzând de pasiune și de ambiție. Hari Dumitraș s-a întâlnit marți cu studenții de la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Timișoara, în cadrul unei conferințe de management al carierei care se derulează sub motto-ul "Studenții de azi, profesioniștii de mâine".
"Oricând se poate face o carieră sportivă; depinde de pasiune, de ambiții, de oamenii care sunt în jurul tău și de așteptările pe care le au de la tine, dar și de așteptările pe care le ai tu însuți de la tine. Cred că și tinerii din ziua de astăzi au vise și de aceea trebuie să creadă în ele, să le realizeze și nu există o rețetă a reușitei", a afirmat Hari Dumitraș.
Președintele FRR consideră că atunci când există dorință mare de a face ceva în viață, reușita este sigură, iar tinerii de azi au toate mijloacele să reușească. "De fapt, rugby-ul este o oglindă a societății și întotdeauna acest sport va exista, va cântări mult în educația tinerilor din societatea noastră și va fi un element de bază în toată educația lor și în tot ceea ce vor face. Nu vorbim doar de rugby-ul de performanță, ci și de rugby-ul de plăcere, pasiune și de toate valorile pe care le cultivă acest sport minunat", a detaliat președintele FRR.
Președintele FRR a fost cel de-al doilea invitat de marcă în cadrul acestui proiect, după fostul cosmonaut Dumitru Prunariu, care le-a vorbit tinerilor despre orientarea în carieră.
Conform anchetei Institutului Național de Statistică (Accesul tinerilor pe piața forței de muncă), rata de inserție pentru absolvenții de învățământ superior a fost de 60,9% la un an după terminarea studiilor, iar 88% dintre studenți consideră că modul în care se prezintă la interviu este important sau foarte important pentru a obține primul loc de muncă.
Proiectul urmărește îmbunătățirea inserției pe piața muncii în domenii profesionale relevante specializării studiate și propriul set de competențe, prin dezvoltarea aptitudinilor de muncă a 5.000 de studenți ca urmare a participării la un program integrat de consiliere și orientare profesională.
sursa: agerpres.ro

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/