Timisoara

Studiu: 5 situații în care românii apelează la un credit!

Studiu: 5 situații în care românii apelează la un credit!

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
SEO Cupcake
Vizualizari
807

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

România se află în Top 3 țări europene în care salariile sunt destul de mici, iar investițiile și costurile pentru un trai decent destul de mari, în comparație cu veniturile populației. Acesta este unul dintre motivele pentru care majoritatea oamenilor apelează la o sursă de finanţare pentru a putea rezolva cele mai importante aspecte din viața lor și pentru a își putea găsi echilibrul, liniștea şi stabilitatea de care au nevoie. Conform unui studiu realizat de Echipa FixCredit, s-a ajuns la concluzia că majoritatea oamenilor apelează la un credit în diverse momente.

Descoperă care sunt cele mai întâlnite 5 situații în care mare parte dintre români apelează la o formă de creditare!

1. Achiziționarea unei locuințe. Unul dintre cele mai importante momente din viața unei persoane este acela în care decide să facă planuri în ceea ce priveşte cumpărarea unui cămin propriu, pe care să îl numească „acasă. Întrucât să construiești sau să îți cumperi o locuință implică un efort financiar destul de mare, iar, în România, din punct de vedere financiar, acest lucru este puţin probabil să se întâmple fără un ajutor sau un sprijin de ordin material, majoritatea persoanelor solicită un credit online pentru a se putea bucura de un început încurajator pentru ceea ce înseamnă găsirea unei locuințe.

2. Începerea unui business propriu. Nu este ușor să pui bazele unei afaceri proprii, întrucât implică destul de multă muncă și efort, atât din punct de vedere financiar, cât și din punctul de de vedere al efortului și al resurselor precum timp, energie și devotament. Însă, siguranța pe care ți-o poate oferi un business propriu, implică o doză foarte mare de stabilitate și de beneficii. Cum efortul material este destul de important și semnificativ în acest caz, majoritatea oamenilor apelează la un împrumut pentru a își îndeplini nevoile și pentru a face că idealurilor lor să devină realizabile. Succesul nu este, însă, garantat, în acest caz, întrucât nu ai de unde să preconizezi reușita afacerii și a unui profit substanțial pe termen lung. Așadar, trebuie să îți asumi anumite riscuri și să decizi dacă, pentru tine, această investiție este una benefică.

3. Cumpărarea unui autovehicul. La fel cum se întâmplă și în cazul unei case, mașina este este un alt lucru ce atestă o împlinire din punct de vedere material, dar și din punct de vedere spiritual. Mai mult decât atât, în timpurile prezente un autovehicul reprezintă mai mult o necesitate decât o simplă dorință, motiv pentru care din ce în ce mai multe persoane se gândesc la achiziționarea unui autoturism propriu.

4. În situațiile delicate ce implică și un efort financiar. Există anumite momente neprevăzute, cărora ești nevoit să le faci față, fie că îți dorești, fie că nu. Situații precum pierderea unei persoane dragi, implicarea într-un accident ce are consecințe grave pot fi doar câteva exemple de contexte pentru care oamenii decid să apeleze la un împrumut, astfel încât, cel puțin din punct de vedere material, să depășească situațiile cu brio.

5. Investițiile personale. La fel de importante sunt și investițiile ce țin de planul personal. Există persoane care poate nu și-au permis să urmeze o facultate sau persoane care vor să facă anumite cursuri și module astfel încât să își asigure un viitor mai bun din punct de vedere financiar și profesional. Trebuie să știi că niciodată nu este prea târziu pentru o astfel de investiție, ce se va dovedi a fi benefică pe termen lung.

Acestea sunt așadar, cele mai întâlnite 5 situații în care românii aleg să apeleze la o formă de creditare.