Timisoara

Subiecte de discuție cu EA

Subiecte de discuție cu EA

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 4 saptamani si 3 ore
Vizualizari
94

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În ziua de astăzi există o provocare destul de mare și o întrebare foarte folosită. Mai exact, bărbații se întreabă ce să discute cu ea în diferite situații. Că este în mediul online, la o întâlnire sau chiar într-o relație. În acest articol vom puncta câteva aspecte pentru a elucida acest mister.

Ce fac bărbații în ziua de astăzi?


Foarte mulți bărbați nu realizează sau poate nu-și dau seama că abordează anumite subiecte ce nu prezintă niciun interes pentru ei. Abordează acele subiecte cu o femeie prin care o plictisesc și totodată și pe ei. Încearcă din răsputeri să o impresioneze pe respectiva femeie, prin diferite întrebări prea inteligente sau poate prea banale. Asta, probabil, din cauza că nu au avut o educație masculină destul de productivă.

Cele mai întâlnite subiecte pe care le abordează aceștia sunt: „Ce flori îți plac? Culoarea favorită? Zodia?”.
Iar exemplele pot continua. Ducând prin aceste exemple pe femeia respectivă în plictiseală și nediferențierea față de alți bărbați.

Principiul „Când 9 din 10 oameni fac la fel, tu fi al 10-lea diferit”

De aceea vom aplica următorul principiu prin care să ne ajutăm la diferențierea de restul bărbaților, dar fără să aducem acea femeie în a se plictisi de conversația cu noi.Ca de exemplu, în cazul în care toți bărbații aplică aceleași întrebări ca exemplul de mai sus, noi vom fi diferiți față de ei. În ce sens? Vom deschide subiecte care ne interesează și pe noi, dar care să o pună pe gânduri pe femeia respectivă.

Nu vom începe cu întrebări foarte intime, deoarece te afli la inceputul interacțiunii. Vom începe cu întrebări de bază ce nu au legătură directă cu ea. Un bun exemplu ar fi: „Ce părere ai de bărbații din ziua de astăzi?”. Reprezintă o întrebare ce nu are legătură directă cu ea, nu o plictisește, posibil să te intereseze să afli cum gândește, respectă principiul și o pune pe gânduri.

Cum procedăm mai departe?

Începe din acest moment să te autoanalizezi, să vezi mai exact ce vrei să afli despre femeia respectivă. Ce te interesează să știi despre ea, dar să respecte principiul de mai sus. Gândește-te la subiecte de discuție care să pună în balanță lucrurile anterioare. Femeia va simți mereu în cazul în care bărbatul pune întrebări din comprezență. Va avea mereu acest simț în legătură că nu-l interesează direct, doar poartă o dicuție fără să asculte.

Cu ocazia aceasta răspundeți la următoarea întrebare: „Ce te interesează cu exactitate să afli despre o femeie?