Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Succes de bun augur pentru CSM Lugoj

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 1 an
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
758

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Au început anul cu dreptul. Aflate din nou în lupta pentru a accederea în play-off, după un tur destul de greoi, fetele lui Bogdan Paul au arătat altă faţă în primul meci din retur. În faţa unui public cald, lugojencele s-au descurcat excelent în faţa unei formaţii periculoase, Medicina Târgu Mureş, şi s-au impus în minimum de seturi, fără drept de apel.
CSM (locul 9) a părut că diferenţa de două locuri din clasament (Medicina – locul 7) este mai mult un factor motivaţional, fapt pentru care, bănăţencele au jucat perfect. Cu un serviciu excelent, cu preluări bune şi construcţii ale punctelor de clasă, CSM s-a impus lejer cu 3-0, pe seturi, 25-21, 25-10, 25-23.
În etapa viitoare, gruparea de pe malul Timişului va avea o deplasare foarte grea, pe terenul “Internaţionalei” CSM Bucureşti.
CSM Lugoj: Diana Balintoni, Laura Lungu, Ionela Canea, Katarina Jovanovic, Carmen Grama, Ivana Radonjic și Andreea Ispas (libero). Au mai jucat Veronica Lupașcu și Daniela Lupescu. Antrenor: Bogdan Paul.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro