Timisoara

Summitul de integritate pentru prosperitate

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1333

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 22 aprilie 201516:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Societatea românească a ultimilor ani s-a confruntat cu o criză a valorilor autentice şi cu o rezervă în a aborda integritatea şi conformitatea ca soluţii pentru dezvoltarea unui antreprenoriat sănătos. În acest context, Summitul integrității își propune ca principal obiectiv conturarea şi promovarea unui model de antreprenoriat social integru, pe care tinerii antreprenori şi nu numai să îl poată multiplica prin forţa exemplului propriu.
Transparency International România∕Asociaţia Română pentru Transparenţă și Griffiths School of Management, în parteneriat cu Rotary Club organizează Summitul de Integritate pentru prosperitate, la City Business Center din Timișoara, eveniment aflat la a cincea ediție, în vederea promovării integrității ca element cheie al succesului în dezvoltarea mediului public și privat.

Summitul de la Timișoara va urmări ca obiectiv general identificarea și propunerea de soluții inovative în vederea dezvoltării unui climat antreprenorial integru, crearea unui spaţiu destinat promovării unei culturi a integrităţii, a unui model de antreprenoriat social pentru schimbarea abordării vieții profesionale bazată pe valori.

• Data: 22 Aprilie 2015
• Locul: City Business Center, Timișoara – Str. Coriolan Brediceanu 10
• Ora 16:00

Participanţii la eveniment vor fi reprezentanţi din partea mediului de afaceri, mediului academic, instituţii publice cu rol în stimularea dezvoltării antreprenoriatului şi societatea civilă.

Vă invităm să faceți parte din elita celor care vor participa la Summitul de integritate pentru prosperitate din 22 Aprilie 2015, City Business Center Timișoara.

Așteptăm cu mare interes confirmarea dumneavoastră la adresa de email summitul-de-integritate @ emanuel.ro sau vă puteți înscrie la
www.summitul-de-integritate.ro
Vă stăm la dispoziţie pentru orice informaţii suplimentare sau clarificări.
Echipa Summitului de Integritate