Timisoara

SuperAlimente - Workshop

SuperAlimente - Workshop

Detalii eveniment

Telefon
0745601116
Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
680

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Oxford English Dictionary descrie Superalimentul (“SuperFood”) ca fiind “un aliment bogat în substanţe nutritive care e considerat a fi în mod special benefic pentru sănătate şi starea de bine“.

Superalimentele sunt o categorie specială de alimente, prin definiţie sărace în calorii şi foarte bogate în substanţe nutritive, cu un efect benefic foarte puternic, concentrat într-o masă şi greutate mică.
Sunt surse superioare de antioxidanţi şi substanţe nutritive esenţiale – pe care organismul nu le poate fabrica singur.

Chiar daca termenul a fost înregistrat la începutul secolului 20, doar recent, în ultimii 2-3 ani, a devenit popular în limbajul uzual, în special în Occident.

Sunt însă superalimentele atât de eficiente cum ni se spune? Sau au fost doar nişte etichete puse pentru a comercializa unele produse exotice?

Ne putem vindeca de anumite probleme de sănătate incluzându-le din când în când în alimentaţie? Sau de fapt ele nu pot suplini o alimentaţie sănătoasă, diversă, echilibrată, cu un conţinut variat de cereale, legume şi fructe?

Te invităm la workshop-ul organizat în Timişoara de Dr. Adrian Petre, fondator al Universal Healing Arts, în data de 25 Aprilie 2017 – ora 19:30, unde vom încerca să analizăm aceste aspecte şi să răspundem la cât mai multe din întrebările din jurul acestei teme de interes şi de actualitate – şi în acelaşi timp să îţi oferim o perspectiva holistică, mai bună, mai frumoasă, asupra alimentaţiei sănătoase.

Pentru mai multe detalii, şi pentru a îţi rezerva locul – contactează-ne la nr. de tel. 0745.601.116, sau la adresa de email contact@universalhealingarts.org. Locurile sunt limitate – participanţii vor avea prioritate în ordinea înscrierii.

Locaţia va fi aleasă – şi comunicată ulterior – în funcţie de numărul de participanţi înscrişi.

Workshop-ul se va tine cu un numar minim de 5 participanti inscrisi.

La final fiecare persoana inscrisa va primi un certificat de participare.

Taxa de participare la workshop: 70 RON .