Timisoara

Supereroi pentru viata – primul campionat de donare de sange din UPT

Supereroi pentru viata – primul campionat de donare de sange din UPT

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
689

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Universitatea Politehnica Timișoara a lansat campania „Supereroi pentru viață – primul campionat de donare de sânge din UPT”, ieri, 23 februarie, la Policlinica studențească din complexul studențesc. Studenții și cadrele didactice și-au manifestat interesul față de această inițiativă venind în număr mare să doneze.

Campania este organizată sub forma unui campionat între facultățile din Universitatea Politehnica Timișoara cu sprijinul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara. Pentru a oferi șanse egale tuturor, punctajul va fi calculat proporțional cu numărul de studenți și cadre didactice din fiecare facultate. Concursul se adresează studenților și cadrelor didactice din UPT, dar orice altă persoană interesată poată să doneze și să susțină acest demers.

Campania răspunde unei nevoi reale a sistemului medical românesc. Universitatea Politehnica Timișoara nu este doar un vector de cunoaștere în comunitate, ci își dorește să și răspundă problemelor cu care membrii săi se confruntă. Formarea spiritului civic pe băncile universității sperăm să contribuie la multiplicarea lui și dincolo de mediul universitar. Ne dorim ca studenții și cadrele să răspundă nevoilor semenilor lor.

Concursul va continua până la sfârșitul acestei săptămâni. Persoanele interesate să doneze sunt invitate să completeze formularul compionatului și să viziteze pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara (fb.com/UPTimisoara) pentru informații suplimentare.