Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Superlativele anului, premiate de CJT şi DJTS

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 8 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
943

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Marea familie performantă a sportului timişean a fost prezentă marţi la Consiliul Judeţean Timiş unde a avut loc GALA SPORTULUI TIMIŞEAN. Au fost premiaţi cei mai buni sportivi din Timiş, cele mai bune echipe, performanţele deosebite înregistrate de sportul din judeţul nsotru. Printre laureaţi au fost prezenţi şi doi sportivi care au fost la Jocurile Olimpice de la Londra, Corina Căprioriu şi Vlad Cotuna.
"Ne bucurăm că au fost prezenţi sportivii şi echipele de Top din judeul Timiş şi suntem satisfăcuţi că în acest an nimeni nu a avut nemulţumiri în ceea ce priveşte întocmirea Topului", a spus Flavius Nastor, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Timiş.
Toți sportivii premianți au primit din partea CJ Timiș sume cuprinse între 600 şi 5600 de lei, iar din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, diplome, trofee, cupe.
Pentru a vizualiza lista premianţilor, faceţi click, AICI
Pentru a vedea o Galerie FOTO de la eveniment, intraţi AICI

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro