Timisoara

Anunt Gold Eliminare grasime prin Lipoliza in Timisoara

Lipoliza sau topirea grasimilor prin mezoterapie injectabila este o procedura minim invaziva. În clinica MedOzon Timișoara, injectarile lipolitice pentru inlaturarea grasimii se realizează în condiții de maximă siguranță și cu certitudinea celor mai bune rezultate.

Suplimente naturale pentru digestie de la Secom Timisoara

Detalii

Telefon
0725443647
Web
https://www.timisoreni.ro/despre/secom/
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Apartine de
Secom
Vizualizari
356

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Suplimente naturale pentru digestie de la Secom Timisoara

Secom din Timisoara comercializeaza suplimente naturale pentru digestie. Ficatul are functia de ''creier" al sistemului digestiv, dar nu poate functiona corect daca tesuturile sunt incarcate cu toxine, de aceea protejeaza-ti ficatul, in fiecare zi cu suplimente ce contin concentratii bine definite de fosfolipide esentiale si silamarina (Guard-Your-Liver) si bacterii benefice (Synergize-Your-Gut).

Guard-Your-Liver - pentru o digestie eficienta

Guard-Your-Liver contine compusi activi din fructe de Armurariu ce ne ofera 80% silimarina si 30% silibina si 900 mg Fosfolipide esentiale. Aceasta asociere de extracte naturale este benefica pentru: sustinerea functiilor ficatului (detoxifiere si regenerare), in cazul exceselor si dezechilibrelor alimentare (alcool, tutun, dieta inadecvata), protectia impotriva factorilor de stres (fizici, psihici, sociali etc.) Produsul Guard-Your-Liver poate fi administrat adultilor cat si adolescentilor cu varsta de peste 14 ani, 1-3 capsule/zi, la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Te asteptam cu solutii personalizate pentru digestie, promotii si pachete speciale.

Secom Timisoara
- suplimente naturale & tratamente naturiste
Piata Iancu Huniade nr. 3 (Cladirea Modex)
Orar: Luni - Vineri: 8:00 - 20:00; Sambata: 10:00 - 15:00
Telefon: 0725443647

Filtre

Tip: Oferte sanatate

Anunt Gold Doctor Reumatolog in Timisoara

​Doctor reumatolog Motoc Delia o gama larga de servicii adresate pacientilor cu afectiuni musculo-scheletale, reumatisme inflamatorii, afectiuni ale coloanei vertebrale. Consultatiile se fac pe baza de programare la Clinica de Reumatologie si Fiziokinetoterapie Artrokinetica din Timisoara.