Timisoara

Suplimente naturale pentru imunitate

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Vizualizari
112

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Suplimente naturale pentru imunitate


Secom Healthcare din Timisoara comercializeaza suplimente naturale pentru imunitate. In fiecare zi organismul nostru intra in contact cu nenumarate agresiuni fizice (frig, poluare, traumatisme) si biologice (virusuri, bacterii, paraziti, fungi), carora trebuie sa le faca fata pentru a ne mentine sanatatea. Acesta trebuie sa fie capabil sa lupte impotriva agentilor agresori si sa isi refaca in permanenta celulele imunitare care, daca sunt in numar mai mic decat necesar, pot cauza anumite tulburari sau afectiuni ce pot afecta orice zona a corpului.

Fa o prioritate din imunitate si alege doua produse de calitate superioara din portofoliul Secom: SystemWell Ultimate Immunity 30 tablete pentru adulti si First Defense pentru copii, formule complexe cu ingrediente certificate si utilizate de zeci de la ani la nivel global.

SystemWell Ultimate Immunity 30 tb este o formula complexa cu peste 30 de ingrediente: vitamine, minerale, extracte din plante (goldenseal, papadie, usturoi, astragalus, aloe vera, patlagina etc.), ciuperci medicinale (Maitake, Shiitake, Yamabushitake, Reishi), bacterii benefice (culturi de Lactobacillus si Bifidobacterium) si fibre solubile care contribuie la sustinerea tuturor componentelor sistemului imunitar: epidermica, respiratorie, digestiva, limfatica, circulatorie, celulara, sistemica.

First Defense este o asociere complexa de extracte vegetale si minerale (argint coloidal, extract din Frunze de maslin, extract din frunze si floare de sunatoare, extract din scoarta de larix, zinc) cu rol in echilibrarea imunitatii copilului. First Defense de la Secom® influenteaza pozitiv timpul de recuperare in faza acuta a bolii; ofera suport in cazul administrarii terapiei alopate (antibiotic sau medicatie antivirala); sustine reducerea recurentei manifestarilor asociate dezechilibrelor imunitare.

Secom Healthcare Timisoara - cosmetice naturale, suplimente naturale & tratamente naturiste
Telefon: 0725443647
Piata Iancu Huniade nr. 3 (Cladirea Modex)
Orar: Luni - Vineri: 8:00 - 20:00; Sambata: 10:00 - 15:00.