Timisoara

Sute de copii au trecut pragul Labirintului Iepurașului

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
707

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sute de copii au trecut pragul Labirintului Iepurașului de la Iulius Timişoara, atrași de veselia locului, de întâlnirea cu simpaticul Urecheat și de premiile dulci care îi recompensează. Iar distracţia continuă până vineri, la ora 18.00.

Pe lângă provocarea amuzantă de a găsi dulciurile ascunse în labirint, cei mici participă şi la un concurs de desene, unde premiul cel mare este visul oricărui copil: un ou din ciocolată belgiană, care cântărește 8,5 kg, oferit de ciocolateria Leonidas. La intrarea în Labirintul Iepurașului, fiecare prichindel primește un ou de hârtie, iar pe spatele acestuia este invitat să realizeze povestea Sărbătorilor Pascale, așa cum și-o imaginează el. Desenele pot fi admirate într-o expoziție inedită, care reunește deja sute de lucrări realizate de cei mici.

Extragerea care va desemna câştigătorul deliciosului premiu va avea loc vineri, la ora 18.00. În cursa pentru acesta intră toate desenele realizate de copii de-a lungul desfășurării campaniei Labirintul Iepurașului, la Iulius Mall Timișoara.