Timisoara

Targ de antichitati si premii la cumparaturi, in weekend

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
433

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

TÂRG DE ANTICHITĂŢI ŞI PREMII LA CUMPĂRĂTURI, ÎN WEEK-END, LA IULIUS

Dacă planficaţi să mergeţi la cumpărături în acest week-end, la Iulius Timişoara, nu uitaţi să vizitaţi şi Târgul de Antichităţi. Colecţionari din întreaga regiune vor fi prezenţi cu o varietate de obiecte, înfrumuseţate de trecerea timpului. În plus, înscrieţi-vă la tombola verii şi poate veţi fi clientul norocos care va îmbina relaxarea la plajă cu aventura palpitantă în safari, tocmai în Zanzibar.

De vineri până duminică, parterul Iulius primește parfumul nostalgic al obiectelor cu patina timpului, prin Târgul de Antichități. Zeci de colecționari vor împărtăși clienților din poveștile pieselor păstrate cu grijă din timpuri de demult și le vor oferi prilejul de a-și îmbogăți căminul cu articole a căror valoare este sporită de trecerea anilor. Bijuterii, ceasuri de colecție, viniluri, aparate foto vechi, obiecte vintage, numismatică, filatelie, icoane, argintărie, piese de mic mobilier, tablouri, statuete, cărți și multe alte propuneri vor fi prezentate la târg.

Până pe 2 iulie, clienţii care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Iulius Mall Timişoara se pot înscrie la tombola verii. Campania „Iulius Safari” va trimite un cuplu într-o vacanţă de neuitat, în Zanzibar, pe continentul african. Mult râvnitul premiu, în valoare de 5.000 de euro, include, pe lângă sejurul pe plajele idilice de la malul Oceanului Indian, şi un safari palpitant, în doi.

Alte trei vouchere, în valoare de 300 de euro fiecare, la grădina zoo din Budapesta vor merge la tot atâţia clienţi Iulius Mall. Cadoul include bilete de acces pentru doi copii şi doi adulţi, precum şi 0 noapte de cazare în capitala Ungariei. Câştigătorii marilor premi vor fi desemnaţi pe 2 iulie, prin tragere la sorţi.

În plus, pe toată durata campaniei, primii 100 de clienţi ai fiecărei zile care depăşesc cuantumul de 150 de lei pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall, vor fi răsfăţaţi cu premii garantate, în ton cu sezonul estival: băuturi răcoritoare, selfie stick-uri, pălării de soare sau sacoşe de cumpărături.